• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Cocediu dr. Ion Ionut
De Ionela_ghiorma pe 30 August 2013

Eu azi am fost la spital, am avut programare pentru consult preanestezic in vederea cezarienei. Am ajuns la spital pe la ora 7 si jumatate si cu domnul doctor m-am intalnit pe la 10 si jumatate, la planning, la ecograf, insa am fost dusa acolo de o asistenta din spital. Am stat internata pana la ora 14, dar cu domnul doctor am vorbit doar la ecograf. Sunt planificata pe data de 9 septembrie la cezariana. Mi-a spus ca daca am contractii sau alte probleme pana pe 9, sa ma duc mai devreme si sa-l caut in spital la orice ora, ca va fi sunat si vine. Cred ca de luni este in spital si la consultatii, dar sa intrebati la informatii cum sa procedati.

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 30 August 2013

Eu l-am cautat la camera de garda in timpul programului obisnuit pe care il stiam si nu l-am gasit. Acum am inteles ca incepe de la 12 la camera de garda in anumite zile. Nu stiu exact programul fix.

Program dr. Ion Ionut
De Daria pe 30 August 2013

Stie cineva ce program are acum dr. Ion Ionut la Giulesti? Unde il putem gasi si la ce ora?

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 29 August 2013

Fetelor, vedeti ca dl dr. si-a schimbat programul.

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina pandelescu pe 25 August 2013

Multumesc! Asa o sa fac si eu, o sa merg vineri la camera e garda.

Concediu dr. Ion Ionut
De Ionela_ghiorma pe 24 August 2013

Eu am ajuns la consultatie la domnul doctor. Am fost vineri, a venit la camera de garda pe la ora 14, erau destule fete acolo si insarcinate si cu alte probleme. O parte dintre ele mai venisera in alte zile si nu le vazuse domnul dr. in zilele respective, in schimb le chemase vineri la ora 12. Pe la ora unu a trimis vorba prin asistentele de la receptie sa nu ramana la consultatie decat gravidele care sunt luate in evidenta de dansul, insa nu a plecat nimeni. Eu am intrat prima, nu stiu ce s-a mai intamplat. Cred ca le-a vazut pe toate. Am intrebat pe asistentele de acolo daca domnul doctor si-a reluat programul normal, insa au zis ca nu inca, dansul consulta doar gravide si ca din septembrie probabil isi va relua programul normal. Poate fi gasit in schimb in fiecare zi la spital, si puteti cere informatii de la receptie ca vi se vor da. Eu sunt prgramata pentru vineri la un control preanestezic cu internare de o zi, urmand ca dupa aceea sa mi se faca programarea pentru cezariana. Daca am probleme, ma prezint la spital la orice ora si spun ca sunt pacienta dansului, iar fetele de acolo il vor suna. Asa mi s-a spus sa fac si sunt foarte linistita acum, simt ca totul va fi bine. Va doresc succes tuturor.

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina pandelescu pe 24 August 2013

Ati ajuns la dl dr.? Cine ii tine locul?

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 19 August 2013

Multumim pentru informatii!

Informatii
De Cristina pe 16 August 2013

Sa speram ca se vor rezolva curand problemele dlui doctor. Am si eu o intrebare pentru cele care deja ati fost la alti medici intre timp: la finalul consultatiei lasati ceva, e un capitol la care nu prea ma descurc, mie un pic jena sa fac chestia asta, nu sunt obisnuita.
Si eu ar trebui sa merg la un consult peste vreo 2 saptamani si in cazul in care nu se intoarce dl doctor sa stiu cum sa procedez. Multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian - concediu
De Taniuha_1 pe 14 August 2013

Am revenit cu cateva informatii. Am fost luni la spital sa ma vada dr. Boleac si acesta ma anuntat ca e posibil sa ajunga si dr. Ion la ora 3. Am asteptat si am avut noroc. A venit dr. foarte obosit si parea epuizat. M-a consultat si mi-a zis ca are niste probleme de sanatate in familie si va incerca sa revina cat mai curand. Asa ca, concediul lui nu e deloc distractiv. Sfatul meu este sa mergeti la spital sa va consulte medicul de garda. Spuneti ca sunteti pacienta lui dr. Ion si se vor ocupa de voi. E mai bine asa decat sa ghicim cand se intoarce si apoi macar aveti situatia sub control. Eu una am zis ca asa voi proceda de acum incolo. Multa sanatate si nu stati sa asteptati.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.