• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Cristina pe 13 Septembrie 2013

Termenul il am in noiembrie si ar trebui sa ma duc peste 2 saptamani la un alt control. Ne mai auzim cu noi informatii despre acest subiect. Sarcina usoara in continuare!

Concediu Ion Ionut
De Pandelescu Alina pe 13 Septembrie 2013

Sunt din Bucuresti si fac ECO la Sanador - Dr Mihailescu. Ooo, cand trebuie sa nasti? Eu la sf lunii ian (SI SPER SA NASC CU DL DR)
Multa sanatate si te anunt si eu daca mai aflu ceva nou. Tu cand ar trebui sa mai mergi la dl dr?

dr Ion Ionut
De Cristina pe 13 Septembrie 2013

Buna. Eu sunt in 31 de saptamani, tot la prima sarcina si de aceea ma intereseaza subiectul acesta, ca nu mi ar placea sa ajung sa nasc cu altcineva, am deja emotii. Eu am sa mai scriu daca mai aflu ceva nou. La cine faci morfologia? Esti din capitala sau din provincie?

Concediu dr Ion Ionut
De Pandelescu Alina pe 13 Septembrie 2013

Sunt la prima sarcina si acum am 20 de saptamani. Tu? Ar trebui sa merg dupa data de 01 oct (dupa ce fac eco de morfologie fetala) la dansul la cam de garda, acelasi program pe care l-ai spus si tu, in jurul orelor 12.

Concediu dr Ion Ionut
De Cristina pe 12 Septembrie 2013

Buna Alina. Eu am sunat mai devreme la centrul de planning si mi s-a spus ca nu mai ia in evidenta paciente noi, dar de gravidele deja avute in evidenta se va ocupa in continuare.
Mi-a mai spus doamna cu care am vorbit ca il gasim lunea, miercurea si vinerea la camera de garda. Eu sunt programata la dansul peste 2 saptamani intr-o zi de joi la planning, sper sa numai intervina nimic, deja incep sa am emotii despre toata situatia asta mai ales ca ma nu mai am asa de mult din sarcina. Tu in cate saptamani esti? Esti la prima sarcina urmarita de dl doctor?

Concediu dr Ion Ionut
De Pandelescu Alina pe 12 Septembrie 2013

Buna! Sunt in aceeasi situatie ca si Cristina. Aveti vreun raspuns? Eu trebuie sa merg luna viitoare la control.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena pe 12 Septembrie 2013

Si eu sunt o pacienta veche a domnului doctor si intradevar este un medic cum rar poti sa intalnesti: profesionist la cele mai inalte standarde, omenie, respectul fata de pacient. Dar ce se intampla cu dansul?Cand revine la programul normal? Ce lucru grav a putut sa i se intample, incat sa-l tina departe de spital tocmai pe dansul care venea printre primii si pleca ultimul? Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa depaseasca aceasta situatie si sa revina cat mai curand. Fetelor, cand aveti informatii despre dansul, anuntati-ne si pe noi. Sanatate multa!

Concediu dr Ion Ionut
De Cristina pe 12 Septembrie 2013

Buna. Ai idee daca numai urmareste nici gravidele pe care le avea deja? Eu sunt pacienta a dansului si stiu ca nu mai lua in evidenta noi gravide, dar ca pe cele pe care le avea deja sa va ocupa.

Informatii
De Marie85 pe 11 Septembrie 2013

Apropos, am uitat sa mentionez ca mi s-a spus de la spital ca dansul revine cel mai probabil in 2014.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marie85 pe 11 Septembrie 2013

Din pacate, sanatatea precara m-a purtat pe la multi doctori, insa niciunul la fel de competent ca dl. dr. Ion Ionut. Am nunai cuvinte de lauda! Singurul dr.la care nu am nimic de criticat. Din pacate, momentan s-a retras din activitate, insa sper sa revina curand, caci avem nevoie de dansul! Dumnezeu sa-i lumineze calea in a-si rezolva problemele personale!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.