Cascaval pane, o gustare rapida pentru mamici si copii

/ / Modificat: 2013-04-09
Cascaval pane, o gustare rapida pentru mamici si copii

Criza de timp e un lucru cu care ne intalnim cei mai multi dintr noi, iar, daca esti mamica, stii si tu cate ai zilnic  pe cap! O slujba, curatenie, mancare, copii si un sot de care trebuie sa te ingrijesti.

Pas cu pas le vei rezolva pe toate, insa vestea cea buna este ca pentru cina nu ai nevoie de mai mult de 5 minute! Trebuie doar sa scoti rondelele de cascaval pane de la Delaco din cutie, sa le asezi in tigaie sau sa le bagi la cuptor. In 5 minute sunt gata pentru a fi savurate, iar cat timp cascavalul pane se rumeneste, poti sa pregatesi rapid o salata de legume.

Daca nu-ti place sa servesti prajeli copiilor, rondelele de cascaval pane se pot pregati si fara ulei, la cuptor, fiind la fel de gustoase.

Daca doresti, poti alege sa folosesti cascavalul pane si ca o gustare rapida pentru copii sau aperitive pentru petrecerile celor mici. Cascavalul Pane de la Delaco se gaseste atat in varianta natur cat si afumat, iar pentru un plus de aroma ai si cate un sos interesant in fiecare cutie: sos de chilli pentru cascavalul natur si sos racoritor de lamaie cu piper pentru cel afumat. Cu asa delicatese, cu siguranta veti avea dispute pentru ultima bucata de cascaval pane!

Cascavalul Pane de la Delaco este pregatit dupa o reteta speciala avand un gust intens de lapte proaspat si o textura apetisanta. 6 rondele de cascaval sunt intr-o cutie de 150 g, iar daca pofticiosii sunt foarte infometati poti sa desfaci din start doua cutii.

Cascavalul pane poate fi savurat in diferite contexte si la nenumarate ocazii: fie ca vrei sa ai parte de un mic dejun in forta, o gustare rapida si satioasa sau o cina usoara.

Stiu ca ti-am starnit curiozitatea, asa ca de ce sa nu-i surprinzi pe cei dragi chiar in aceasta seara cu deliciosul cascavalul pane de la Delaco?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Cascaval Gustari copii Gustari rapide

Articole recomandate

Citeste si despre