• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 29 Decembrie 2010

Deci lumea se convinge! E frumos la cresa! La multi ani!

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 29 Decembrie 2010

Da, a fost foarte frumos la serbare. Nici nu asteptam sa vad ceva mai frumos. La multi ani!

Cresa Drumul Taberei
De Mihu79 pe 13 Decembrie 2010

Da corect, si eu doresc sa fac aceeasi urare de sarbatori pentru tot personalul. La multi ani si multa sanatate.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 13 Decembrie 2010

Cred ca este cazul sa vb si altceva nu? Sarbatori fericite si multa sanatate, doamnei administrator si doamnei directoare.

Cresa Drumul Taberei
De Mihu79 pe 13 Decembrie 2010

In sfarsit am gasit si eu acest forum. Popi, cred ca suntem in aceasi grupa, poate vorbim.
Da asteptam serbarea, si noi suntem curiosi. Despre cresa ce sa spun e bine, fetita noastra mananca, doarme bine, mai plange dimineata, dar mami spune ca e ok. Despre personal eu nu prea stiu ce sa spun, ma refer la lipsa de personal?

Cresa Drumul Taberei
De Popi pe 09 Decembrie 2010

Da, de serbari ce sa spun, de obicei nu merg si eu. Am fost la prima e ok, dar acum nu am timp sa ma invoiesc de la serviciu. Dar cu directoarea cum te-ai inteles Melina? Ce impresie ai?

Cresa Drumul Taberei
De Melina pe 09 Decembrie 2010

Chiar se fac serbari? Ce frumos si eu sunt curioasa. Si de la grupa noastra a plecat ( sau cred ca s-a pensionat) o asistenta, noi fiind mai noi, nu prea am cunoscut personalul asa de bine ca cei mai vechi, dar am inteles ca era o doamna foarte iubitoare cu cei mici, pana acum totul e bine ne-am adaptat oarecum repede. Totusi cred ca la serbare "noi" nu vom face mare lucru fiind micut. Daca vine Mosul e ok.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 05 Decembrie 2010

Da si eu o recomand tuturor, dar pentru mancarea de acolo, curatenie, asistentele + infirmiere dragute ( chiar daca nu ne plac toate fetele lor ca e normal, ele isi fac treaba), despre directoare nu pot s-o recomand ca nu prea vad nimic la dumneaei, e foarte rece. Dar nu avem treaba cu ea.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 05 Decembrie 2010

Da., e bine adresa, asa este cu nr. 18. Ma bucur ca vine multa lume la drumul taberei. Este bine doar cred ca au ceva probleme cu personalul nu este suficient, chiar daca doamnele se descurca cu cei mici. Directoarea nu vede ca pleaca personalul? S-au facut multe schimbari la aceasta cresa de cand este noua directoare, nu pot spune ca numai in rau. Eu recomand aceasta cresa. Sunt multumita.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 05 Decembrie 2010

Buna, numarul este cel afisat la contact, iar adresa este Aleea Compozitorilor, cred ca nr.18. sector 6. Vrei pentru inscriere?

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.