• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Buna , Alina N.
De Emi pe 11 Mai 2013

Inscrieri se fac mereu din cate stiu eu. Adica depuneri de cerere, dar ai de asteptat ca nu se rezolva intr-o zi. Eu am asteptat mult, am depus din timp cerere. Dar daca gasesti "intelegere" se rezolva repede asa am auzit. Eu nu am gasit ca nu imi permit. In rest, e foarte bine si sunt multumita de cresa, e frumos si curat. E super. Succes.

Cresa Drumul Taberei
De Emi pe 11 Mai 2013

Buna, nu am avut aceasta problema, dar cred ca se rezolva. Trebuie doar sa intrebi sau sa iti trimita tata o copie, cumva prin fax. Intreaba ca sigur se rezolva. O zi buna.

Informatie
De Nitu Alina pe 09 Mai 2013

Buna ziua, stie cineva cand se fac inscrierile la cresa? Va multumesc!

Cresa Drumul Taberei
De Elena pe 22 Aprilie 2013

Va rog sa imi spuneti si mie daca imi trebuie si buletinul tatalui, nu este de ajuns doar al meu? Tatal este plecat din tara, a mai intampinat cineva aceasta problema? Multumesc mult.

Cresa Drumul Taberei
De Ane pe 03 Martie 2013

Ce ma bucur ca mai e cineva pe aici. Eu am o nelamurire? Poate imi raspunde cineva pentru ca e culmea, chiar ca cineva denigreaza aceasta cresa. Pe acest site se comenteaza cel mai mult, la cresa, cred ca Harap Alb se cheama (cea din militari) nu se comenteaza nimic, de ce? Iar la Neghinita se scrie numai de bine. Nu pot crede ca toata lumea e multumita acolo. Eu cunosc mamici care si-au mutat copii de la aceste crese? De ce? Deci, una peste alta toate au lipsuri, dar cred ca isi fac treaba destul de bine. O fi concurenta?

Cresa Drumul Taberei
De Emi pe 03 Martie 2013

Buna, sunt de acord cu Ane, oarecum doamnele sunt multumite daca venim la ora 17:00, dar eu intarzii de obicei si chiar ca nu si-au permis sa imi zica ceva. Cred ca cineva vrea sa denigreze aceasta cresa Pinocchio, nu o fi perfecta, dar deocamdata in cartier pe cine intrebi o recomanda mai mult decat pe altele. Ceva bun are ea, nu? Eu o recomand in continuare. Imi cresc copilul acolo si cred ca doamnele fac o treaba buna. Important e ca copilul meu e in siguranta.

Cresa Drumul Taberei
De Ane pe 03 Martie 2013

Buna dl. Costel, imi permit sa va contrazic, nu stiu la ce grupa sunteti, dar la grupa mea programul este pana la 18. E adevarat ca il iau pe cel mic la 17:30, dar niciodata nu am avut probleme daca am intarziat. Cred ca greseala este a dumneavoastra, trebuia sa le reamintiti doamnelor de programul din contract.

Program cresa
De Costel pe 19 Februarie 2013

In general, cresa este ok, dar in legatura cu programul (6-18 asa scrie pe site https://www.protectiacopilului6.ro, la intare in cresa , etc) partea proasta este ca la ora 17:00 trebuie sa ti-l iei de acolo pe copil.

Cresa Drumul Taberei
De Boby pe 18 Noiembrie 2012

Buna seara, hai ca e bine, chiar nu crede-ma ca la ora asta se mai converseaza.
Da si eu o sustin pe Emi, cresa Pinocchio este buna chiar si fara reclama. Acum padure fara uscaturi nu exista, deci probleme sigur exista in toate cresele. Important este ca acestea nu tin de copiii nostri, ei sunt foarte bine ingrijiti, au o mancare gatita proaspat, este curat, dar nu vreau sa ma repet, toate astea se cunosc. Ciao

Cresa Drumul Taberei
De Emi pe 18 Noiembrie 2012

Buna seara, nu inteleg ce cautati pe acest site? Daca sunteti asa de multumita de cresa Neghinita? Este cumva reclama ascunsa? Cred ca mamicile se pot interesa direct despre oricare din cele 3 crese din sectorul nostru, toate sunt bune, dar sunt foarte diferite, ca spatiu, etc.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.