• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Privat id pe 07 Ianuarie 2012

Cresa este ok, doamnele infirmiere sunt foarte dragute din toate punctele de vedere, problema este ca dn asistente sunt prea multe si nu fac altceva decat sa stea toata ziua, din infirmiere fac totul spala, fac curatenie, le da sa manance copiilor, etc asta este problema, dar in rest este ok, doamna directoare este o draguta. Copilul meu a invatat foarte multe si ma bucur foarte mult. Va pup.

O cresa foarte buna
De Un tatic pe 13 Octombrie 2011

Am copilul la cresa acasta de 1 an si nu pot sa spun decat lucruri bune despre tot ceea ce se intampla acolo. O d-na directoare foate buna organizatoare, personal bine pregatit, mancare buna, curatenie. Programul de asemenea este foarte strict in sensul ca de la ora 8.00 pana la 16 nu intra nimeni in cresa decat in cazuri exceptionale ( daca copilul are febra sau ii este rau etc). Va spun sincer ca nu credeam poate exista o cresa de stat la acest nivel de aceea atunci cand am dus copilul pt prima data am facut-o cu inima stansa. Chiar vreau sa felicit personalul de acolo si sa le multumesc pentru felul in care au grija de copilul meu.

Cresa Drumul Taberei
De Estela pe 16 Septembrie 2011

Da, imi cer scuze pentru neintelegerea programului. Cresa arata mult mai bine decat ma asteptam, de la o cresa de stat, din toate punctele de vedere.

100% Cresa Drumul Taberei
De Estela pe 15 Septembrie 2011

Primele zile de cresa au fost mult mai bune decat ma asteptam din toate punctele de vedere. In primul rand fetita mea sa acomodat foarte bine, mai multe emotii am avut eu ca mama, doamnele de la grupa sunt foarte dragute si nu in ultimul rand multumiri doamnei directoare care conduce aceasta cresa. Este foarte curata si toata lumea stie ce are de facut, este foarte bine organizata. Meniul am auzit ca este foarte bun, fetitei mele ii place, am inteles ca mananca tot, cand ajung acasa cu ia nu este "rupta de foame". Despre spaga nici nu poate fii vorba, cu toate ca unii neau sfatuit sa dam, am asteptat sase lunii dar acum suntem multimuti. Inca o data multumiri intregului personal pentru ce fac pentru copii nostri.

Cresa Drumul Taberei
De Boros Georgiana pe 15 Septembrie 2011

Eu nu am dat spaga la cresa, cum am dat la gradi:))acum.

Cresa Drumul Taberei
De Boros Georgiana pe 15 Septembrie 2011

Nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar va pot spune din propria experienta ca D-na directoare, pare rece dar de fapt, are un suflet mare. Pe noi ne-a ajutat mult, in ceea ce-l priveste pe baietel. Iar in ceea ce priveste programul, este vorba doar de ultima vineri din luna, nu in fiecare saptamana. Nu este chiar o tragedie.

O mama multumita
De Boros Georgiana pe 15 Septembrie 2011

Am avut baietelul, Alexandru, un an de zile la aceasta cresa, dar tocmai am plecat la gradinita. Ceea ce vreau sa va impartasesc este faptul ca, initial am fost nemultumita, dar am schimbat grupa si am dat peste niste doamne pe care inca le mai regret. D-na Lili mi-a lasat o impresie foarte buna. Deci, exista si oameni deosebiti la institutii de stat, iar doamna directoare este o buna organizatoare. Multumesc celor ce m-au ajutat sa stau linistita perioada in care le-am incredintat ce am mai scump: baiatul meu. Pacat ca la gradinita, nu am avut acelasi noroc.

Cresa Drumul Taberei
De Estela pe 12 Septembrie 2011

Buna, suntem bucurosi ca am reusit sa ne inscriem fetita la cresa. Am auzit foarte multe lucruri bune despre aceasta cresa, mai putin despre directoare care ni s-a parut cam rece, dar doamnele de la grupa au fost ok. Avem o problema cu programul, in special cel de vineri care se termina la ora 15:00. Pe site-ul celor de la protectia copilului programul este de la 06:00 la 18:00, dar la inscriere ni s-a comunicat alt program. Eu de exemplu, am program pana la ora 16:00 si nu pot sa ma invoiesc in fiecare vineri, nu cred ca este normal. Nu stiu ce vom face, ne este foarte greu si nici nu am la cine sa apelez, nu am incredere in vecini. Am inscris-o la cresa deoarece nu imi permit sa stau acasa cu fetita. Sper sa ne descurcam intr-un fel si sa fie bine.

Inscriere
De Adela pe 16 August 2011

Eu am depus dosarul in februarie 2011 si din cate mi s-a spus la telefon inca nu s-a terminat lista de inscrisi de anul trecut. Asadar este posibil sa nu intram deloc la cresa pana mergem la gradinita!

Cresa Drumul Taberei
De Ana maria campu pe 29 Iulie 2011

Buna fetelor, am un baietel in varsta de 1 an si 5 luni si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa il bag la aceasta cresa. Daca depun dosarul acum pentru la anul e ok? Sau sa mai astept am auzit tot felul de variante si nu mai stiu ce sa cred. Multumesc.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.