• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Pentru Iasmina
De Giani pe 22 Septembrie 2010

Da este bine, personalul calificat, mancare buna, curat si au activitati diverse . Noi suntem foarte multumiti in cele din urma, nu ne asteptam. Personalul are foarte multa rabdare.

Pentru mami70
De Popi pe 22 Septembrie 2010

Incearca, se primeste ca peste tot. Nu e de mirare ca la noi in tara totul se rezolva cu "cadouri". Dar cred ca in final merita este bine la drumul taberei pentru bebei.
Succes.

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 20 Septembrie 2010

Buna, sunt noua pe aici si am citit deja multe despre aceasta cresa. Eu astept sa fiu admisa in aceasta cresa sau ma rog in acest sector 6. Am sanse ? Se dau bani multi?

Cresa Drumul Taberei
De Popi pe 15 Septembrie 2010

Ai atins subiectul chiar super. Ma bucur sa te cunosc. Dar eu parca tot a-si scrie un mail la DGASCP, sa vad ce raspuns primesc.

Cresa Drumul Taberei
De Bunaseara pe 15 Septembrie 2010

Eu sper sa nu se strice mai rau decat aud pe aici. Cu directoarea eu nu am avut dialog decat la inscriere si atat. Nu am o parere nicicum despre dumneaei, sper sa nu ne intersectam prea des (nu vad de ce ?) cred ca are alte probleme de facut/rezolvat .Si sa nu uita-ti directoarea nu poate lucra singura, are nevoie de personal oricare ar fi el.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 15 Septembrie 2010

Da e frumos si curat, dar am inteles ca asa a fost mereu, nu numai acum, rau este ce se strica acolo. Voi ce parere aveti?

Cresa Drumul Taberei
De Popi pe 15 Septembrie 2010

Cred ca ai dreptate si eu sunt de acord ca nu directoarea sta cu micutii nostri, dar crede-ma ca ma bucur enorm. Da e foarte curat in cresa si frumos sunt de acord.

Cresa Drumul Taberei
De Bunaseara pe 15 Septembrie 2010

Se vede ca au inceput scolile, a aparut si lumea pe site, bravo. Am citit multe noutati despre aceasta cresa. Copiii au crescut ok aici si sper si in continuare, nu prea ma intereseaza decat ca asistentele si infirmierele (asa am inteles ca sunt in grupe) sa isi faca treaba bine si sa-i protejeze pe micutii nostrii, ca la urma urmei de ele depinde totul nu de cine e la conducere (nu sta directia sau directoarea cu copilul meu?). Cat despre mancare chiar nu stiu ce sa comentez, dar e frumos in grupe si foarte, foarte curat. Felicitari (am vazut doamne spaland tot timpul pe holuri chiar si cand e "trafic intens", nu mai spun in grupe. Felicitari.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 13 Septembrie 2010

Buna seara, am constatat si astazi un meniu prost la cresa! Ce se intampla?
Pacat de personalul acestei crese, se intampla ceva acolo, s-a schimbat ceva si inteleg. Ma poate lamuri cineva?

Cresa Drumul Taberei
De Aniela pe 10 Septembrie 2010

Vai Iasmina tu vorbesti serios? Am observat si eu cate ceva, dar si la mine la grupa doamnele cand e cate ceva o problema imi spun chiar, uite acum realizez, ca: "nu nu nu au voie", "nu se poate",etc chiar foarte stresate pentru niste lucruri de nimic? Eu cand am venit in cresa am venit la recomandare si am avut incredere si din povesti nu era asa inainte de a veni aceasta sefa. Ceva nu e in regula cu sefa!

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.