• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 10 Mai 2010

Chiar nici eu nu m-am gandit. Dar poate directoarea ne raspunde nu?
Eu cred ca dumneaei nu se gandeste cate patimim noi daca lipsim de la servicu, stiu ca e normal sa fim noi cu cel mic cand e bolnav, dar pentru un sirop chiar ca nu e o crima.
Eu chiar nu prea am cum sa plec de la munca, dar pana acum am avut noroc ca nu s-a imbolnavit si sper sa mergem cat mai bine, ca nu stiu ca voi face daca trebuie sa stau mai mult pe acasa.

Tratamente!
De Giani pe 10 Mai 2010

Buna seara, da buna intrebare. Oare de ce nu dau tratamente? Cand in cresa sunt si copii cu probleme. Atentie, da cu probleme nu numai perfect sanatosi. Eu inteleg ca primesc orice copil fara discriminare dar acei copii nu sunt pentru astfel de colectivitati. Ce cauta ei acolo ? Eu cred ca pentru raceli ar merge tratati si acolo, corect ca de aceea au scoala nu? Bravo buna intrebare, sper sa vada si cineva din cresa sa ne raspunda.

Cresa Drumul Taberei
De Anonimada pe 10 Mai 2010

Este o cresa ok. Au si lipsuri, dar compenseaza personalul de la grupe.
Chiar daca sunt doamne simple sunt cu mult bun simt (banuiesc ca au si ele o limita si poate ca nu ar raspunde mereu cu zambetul pe buze daca le jignesti). Daca pastrezi o limita este ok. Mancare buna, curatenie. Dar nu inteleg de ce nu dau tratamente simple? Un sirop de exemplu ca doar sunt asistente, la ce le foloseste scoala? Pe prezentarea de pe forum se lauda directoarea ca copii beneficiaza si de asistenta medicala si tratament! De ce nu o fac? Pentru o simpla raceala trebuie sa ii iei acasa si culmea toti sunt raciti cateodata!

Ce bine ca apare lume noua
De Iasmina pe 06 Mai 2010

Da chiar ce bine ca vom comunica, impartii pareri. E acum sa nu creada Emanuela ca e totul roz la Drumul Taberei. Nu vreau sa fi dezamagita de aceea spun asa. E bine la aceasta cresa dar depinde ce doresti, sa nu vrei o bona? Chiar e curat si placut si au si o curte mare, mancare buna, dar piticii mai si racesc, ca de sunt mici se mai musca ,zgarie, dar e ok. Al meu a patit-o cu mine de mana. In ceea ce priveste comunicarea cu cresa, are dreptate Aniela. Trebuie acolo unde a zis ea si pe urme la directoare sau medic ce o fi ca nici acum nu imi este clar. Scuze dar chiar unii ii spun doctor, altii directoare, mai nou am auzit ca e sef de cresa. La dumneaei trebue sa ajungi dupa aprobare. Succes iti urez si eu.

Pentru Emanuela
De Aniela pe 06 Mai 2010

Emanuela, din pacate nu iti recomand sa suni la telefon. Iti spun din experienta ca, daca vrei sa te inscri, trebuie sa depui un dosar la Protectia Copilului de la piata Gorjului
(Cartierul Militari). Nu prea poti vorbi la cresa direct decat dupa inscriere, dar se fac inscrieri si se primesc copii destul de repede. Eu cel putin asa am facut eu, cu 3 luni inainte am depus dosarul si e ok. Nu prea iti dau detalii la telefon. Nu stiu de ce se procedeaza asa si nu direct la cresa, dar asa e sistemul. Si sa nu te sperii ca directoarea de la cresa nu este prea "zambareata" chiar uneori pare respingatoare dar e ok. Succes.

Cresa Drumul Taberei
De Aniela pe 06 Mai 2010

Buna seara. Imi pare bine ca a mai aparut cineva pe aici sa vb. Eu sunt la aceasta cresa de 2 luni aproximativ si chiar ma bucur sa mai citesc pareri. Deocamdata si noi suntem bine, ne place. Mancarea pare ok dupa cum e scris la avizier si dupa gustarea pe care o primesc copii si o vedem si noi la ora 16. Bebelusul meu mai plange dimineata, dar chiar nu ma nelinistesc pt. ca asistenta de la grupa noastra e foarte draguta chiar daca nu e tocmai tanara (se vede ca are experienta). Sincera sa fiu eu la asa curatenie si ordine intr-o cresa de stat nu ma asteptam. Felicitari!

Cresa Drumul Taberei
De EMANUELA pe 06 Mai 2010

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un nr. de tel sa iau legatura cu aceasta cresa.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 03 Mai 2010

Nu este perfect, are dreptate Iasmina, dar este foarte buna ca si cresa de stat. Si am vazut cu totii ca se fac si multe renovari incat aproape imi pare rau ca noi plecam la toamna. Intr-un cuvant, felicitari doamnelor care se ocupa de cresa si de personal (care este si el de diverse calitati ca de nu exista padure fara uscaturi). Si la noi la grupa AE este bine, sunt doamne "simpatice" ne intelegem bine, copilul este chiar mai bine facut decat cum am venit la cresa deci multumim si sper sa fie si mai bine.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 03 Mai 2010

Stiu ca sunt si pareri contra la ceea ce voi spune eu, dar este o cresa buna se gateste zilnic si proaspat, este curat si au si o administratora foarte draguta si amabila. Directoarea este o doamna foarte amabila si care se ocupa serios de copiii nostrii. Eu cred ca este un loc bun pentru cei mici si este clar pt. mine ca mamica ca nu poate fi ca acasa, asi fi absurda sa cer asta nu? Dar copilul meu este in siguranta, hranit, iubit de doamnele de la grupa si cu zambetul pe fata.

Cresa Drumul Taberei
De Multumita pe 30 Aprilie 2010

Cred ca am facut alegerea cea mai buna atunci cand am ales sa-l aduc la aceasta cresa. Le multumesc doamnelor care se ocupa de baietelul meu.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.