• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei - pentru mamicile nelamurite
De Mami de baiat pe 30 Octombrie 2012

Am si eu un baietel de 1 an si 5 luni care merge la cresa Neghinita si sunt foarte multumita la grupe cel putin unde este baietelul meu nu sunt decat doua infirmiere si o asistenta si totusi se descurca foarte bine la 20 de copii. Baietelul meu merge acolo de la un an si nu l-am luat niciodata cu capul spart sau vanat. Eu consider ca ai merge foarte bine acolo, atata timp cat mananca doarme si se joaca pentru un copil este suficient, iar cu plansul dimineata nu este nicio problema mai face el cate un moft, dar ii trece repede. Mancarea este foarte buna se gateste in bucataria cresei, curatenia este facuta se vede si se simte mirosul de curat de la intrare. Doamna director, de acolo se ocupa foarte bine de tot daca ai vreo nelamurire sau vreo neantelegere te primeste cu drag si te asculta si te sfatuieste. Nota zece cresei Neghinita si tot personalului de acolo. Va recomand cu incredere sa duceti copilul acolo.

Cresa Drumul Taberei, pentru Dana
De O mamica pe 08 Octombrie 2012

La grupa sunt 4 doamne, am inteles 2 educatoare cu doua infirmiere in doua schimburi, copii sunt in jur de 20. Pana acum am lasat-o pina la ora 13, azi este prima zi cind doarme la pranz acolo. In rest, este curat de mancat mananca bine, singura problema este dimineata cand o las plangand.

Cresa Drumul Taberei
De O mamica pe 08 Octombrie 2012

O cresa foarte buna, curata, dar singura nelamurire a mea ( sau neliniste, cum vreti sa o luati ) este cand las copilul dimineata nicio educatoare nu se oboseste sa-i distraga atentia cu cate o jucarie, ceva sa nu o mai las plangand. Este adevarat ca mergem la cresa de 2 saptamani, are doar 2 ani si am despartit-o de surioara cea mare, care are 3 ani si merge la gradinita. Poate si doamnele sunt putin plictisite, dar speram sa ne acomodam.

Rugaminte
De Dana pe 22 Septembrie 2012

Buna ziua, am si eu un copilas care ar trebui sa mearga la aceasta cresa in grupa mica (1 - 2 ani). Rog o mamica, care are copilul la aceasta grupa in cresa sa-mi spuna detalii (daca e multumita, cati copii sunt in grupa si cate doamne, daca e curat, doamnele sunt ok, etc). Multumesc anticipat.

Sarbatori fericite
De SABINA pe 12 Aprilie 2012

Paste fericit, pentru toate angajatele cresei Pinochio, sarbatori pline si multa sanatate!

Scuze de intarziere, nu am avut timp
De Maia pe 12 Aprilie 2012

Buna Nico, sincer nu stiu ce lapte, dar am inteles ca este pentru copii si sigur nu este de vaca. Mezeluri nu primesc sub nicio forma/ Ai sa vezi au multe paste cu branza, cascaval, ou, ficat de pui, dar oricum eu cred ca mananca mai bine decat acasa, adica mai sanatos, pentru ca eu stiu multi parinti care le dau acasa cremwusti, branza topita si multe altele. Hai sa fim seriosi ca ne vine mai la indemana! Eu va doresc sarbatori fericite, la tot personalul din cresa. Paste Fericit!

Cresa Drumul Taberei
De Nico pe 05 Martie 2012

Multumesc frumos de raspuns. As mai apela la tine pentru o nelamurire. Copiilor le dau lapte de vaca sau formula? Mezeluri le dau la masa? Merci.

Super
De Maia pe 01 Martie 2012

Mergi linistita si inscrie copilul la cresa. E bine, doar daca nu esti prea pretentioasa, ca de nu e ca acasa. Dar e foarte frumos si bine, mananca la program, sunt bine ingrijiti, se joaca si multe altele. Nu este o problema cu olita sau pampersul. La noi la grupa sunt "piticutii" de la 1 an si 6 luni pana la 3, dar e bine inteleg ca asa se fac grupele. Pe zi platesc 6 lei. E foarte bine si sunt multumita. Doar perioada de acomodare este grea, pana te cunosti cu personalul si se acomodeaza si cel mic.

Informatii
De Nico pe 28 Februarie 2012

Buna, ma poate lamuri si pe mine cineva cu mai multe informatii referotoare la cresa? Adica: program, incadrarea copiilor pe grupe de varsta, nr. de copii la grupa, tarif lunar? Daca nu face inca la olita copilul la 2 ani e vreo problema? Risc sa stea copilul ud si murdar?
Nu am nicio alta varianta pentru copil decat cresa. Nu avem bunici care sa ne poata ajuta si nici nu cunoastem vreo persoana de incredere cu care sa lasam copilul. Merci.

Cresa Drumul Taberei
De Privat pe 20 Februarie 2012

Foarte buna cresa, personal minunat de nota 10, muncitor, atent, curatenie deosebita, mancare buna, o sefa de centru foarte sufletista; atenta la toate detaliile si vigilenta. Doamnele asistente sunt deosebite si fac niste serbari minunate. Copii vin cu mare drag. Puteti veni cu incredere.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.