• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 10 Septembrie 2010

Buna, ma bucur ca a mai intrat cineva pe aici. Din pacate cred ca nu citeste nimeni din conducerea dgaspc. Aveti dreptate nu se mai mananca bine ca inainte si s-a schimbat programul, dar eu sunt multumita de personalul de acolo. Puiul meu e foarte incantat acolo si il las in siguranta. Se aude pe la colturi ca aceasta sefa nu prea isi sustine personalul care cam pleaca de cand a venit dumneaei. Eu stiu vreo 4 doamne care au plecat pana acum. Am vorbit cu una dintre ele si mi-a marturisit ca a plecat din cauza directoarei-sefa nu o mai suporta, altfel nu ar fi plecat niciodata "a iubit aceasta cresa".

Pt. gboros
De Iasmina pe 10 Septembrie 2010

Sper ca ai reusit sa il inscri pe micut?
La aceasta cresa este bine. Este parerea mea, am si eu acolo copilul, dar vezi sa nu te speri de directoarea - sefa de acolo dna. Tascu pentru ca e cam "rece la primire" si foarte ciudata dupa intrarea copilului vei vedea. A cam stricat programul copiilor.. In rest doamnele sunt dragute atat cat poate fii o persoana necunoscuta isi fac treaba, se mananca destul de ok. Stii ce e ciudat, ca directoarea iti da sfaturi mai mult cum sa iti tii copilul acasa ca e mai bine. Da ai inteles din spusele ei nu recomanda sa lasi copilul in cresa. E ciudata.

Cresa Drumul Taberei
De Gboros pe 20 Iulie 2010

Eu mi-am depus dosarul la aceasta cresa pentru ca prima impresie a fost buna. Astept insa rezolvarea. Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine in cele din urma, in primul rand pentru Alex si apoi pentru noi. Care este parerea voastra despre cum au grija de copiii mai micuti, si ma refer la cei care au putin peste 2 ani si nu vorbesc?

Cresa Drumul Taberei
De Gboros pe 20 Iulie 2010

021.413.3015 / 021.569.5582

Salvati Cresa Drumul Taberei - Pinocchio
De Popi pe 08 Iulie 2010

Salvati aceasta institutie, directoarea e cam truli. A aiurit totul in cresa, nu stie ce vrea de la parinti.

Cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 08 Iulie 2010

Da, este greu cu un astfel de program, pana la 17:00. Ce face statul pentru noi si copiii nostrii? Nimic. Chiar nu vede nimeni ce se intampla cu aceste institutii de stat?
Domnule primar nu vedeti ca aceasta directie distruge tot? Platim noi parintii 10 RON / zi dar lasa-ti program si pentru cei care nu au program de boeri. Lucram pana la 18:00 - 19:00 seara chiar nu aude nimeni? Am avut o impresie buna despre aceasta cresa, dar acum nu stiu ce se intampla cu conducerea.

Pt. Valentina
De Aniela pe 08 Iulie 2010

Numarul de telefon este bun, dar informatii nu prea obtii la tel. Vezi ca au vacanta in august si programul nu mai este asa de flexibil, s-a schimbat e pana la ora 17:00. Ceea ce cred ca va fi o problema pentru noi mamicile.

Cresa Drumul Taberei
De Estela pe 05 Iulie 2010

As dori sa stiu si eu cum se fac inscrierile, in ce perioada si daca il pot duce din orice luna a anului. Va multumesc.

Pentru Valentina
De Daria pe 10 Iunie 2010

Poti incerca la DGASPC Sector 6 acolo unde se fac inscrierile pentru bebe: 021.317.63.11. Mult noroc.

Cresa Drumul Taberei - numar de telefon
De Valentina pe 10 Iunie 2010

Imi poate da cineva nr. de tel de la cresa? 021.569.55.82 nu este bun.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.