• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Nadejda pe 03 Decembrie 2010

Am nevoie de un numar de telefon de cresa drumul taberei si adresa. Multumesc.

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 29 Noiembrie 2010

Chiar asa, abia astept sa vad, sunt curioasa. Puiul meu vorbeste asa ca astept si o poezie, sper, sau cantecel.

Cresa Drumul Taberei
De Bunaseara pe 29 Noiembrie 2010

E ce bine ca a mai intrat cineva sa scrie. La serbari e frumos vine chiar si Mos Craciun, e chiar ok. Copii sunt superbi atunci asa frumos imbracati si grupa este foarte frumos pregatita. Si eu am fost impresionata la prima serbare, chiar am plans. Noi am mers cu toate rudele acolo asa de curiosi eram.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 29 Noiembrie 2010

Buna, la serbari e frumos, depinde de ce va stii sa faca spuna cel mic, dar oricum eu mi-am schimbat mult parerea despre doamnele care au grija de copil in ziua in care am fost la prima serbare.

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 29 Noiembrie 2010

Am reusit si noi. Suntem la o grupa la parter si pare totul ok. E frumos in cresa-centru, pare destul de organizat totul, personal dragut. Se aude ceva de serbari? Cum o fi? Abia astept sa vad.

Cresa Drumul Taberei
De Melina pe 04 Noiembrie 2010

Si noi am reusit sa intram la aceasta cresa si chiar e bine .Puiul meu e bine spre mirarea mea chiar nu plange, e super. Personalul foarte primitor de la femeia de serviciu pana la doamnele de la birouri.

Cresa Drumul Taberei
De BIBI pe 18 Octombrie 2010

Cresa este foarte curata, au multe flori, desene pe pereti, iar doamnele de la grupa fetitei mele sunt extraordinar de dragutze. Noi am mers in vara cam o luna si jumatate, iar de la inceputul lui septembrie nu am lipsit decat o singura zi. Inca plange dimineatza dupa mami, dar imi lasa impresia ca este mai mult "program artistic pentru mami". A invatat cateva poezii si cantecele, spuse mai pe limba ei, dar eu le inteleg ca si cand ar fi corect spuse. Noi suntem foarte multumiti de cresa si de personal, dar se pare ca foarte greu reusesti sa obtii un loc aici.

Pentru Ramona
De Giani pe 03 Octombrie 2010

Nu stiu cui ii adresezi intrebarea, dar iti raspund eu din propria-mi experienta. Mancarea e ok, cu ceva timp in urma era un meniu mai variat, acum cred doar ca e ok, oricum copilul meu mananca tot. Taxa pe zi este ca la toate cresele de stat 6 RON/ zi, ceea ce este zic eu foarte bine. Aceasta cresa este foarte curata si e in regula, au camera unde dorm, sala de joc unde servesc si masa. Noi suntem la o grupa cu sala mare, am inteles ca sunt altele care au sala mai mica (dar cred ca nu e important ). Eu ma inteleg bine cu doamnele de la grupa si copilul meu este destul de ok cat il las acolo. Mai plange cateodata dimineata, dar eu stiu ca in 2 minute dupa ce plec se potoleste si se joaca. Eu zic ca e foarte bine.

Cresa Drumul Taberei
De Ramona pe 01 Octombrie 2010

Buna, sper sa nu te deranjez, dar vreau sa stiu care sunt tarifele la cresa? Cum e mancarea? Ce conditii sunt? Au grija de copii?

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 22 Septembrie 2010

Se pare ca e ok la voi, sper sa reusesc si eu sa il inscriu pe cel mic cat mai repede. De acolo nu prea am obtinut nici o informatie clara, ma trimit la dg.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.