• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Mihai pe 27 Mai 2010

Danayela, este foarte posibil ca vecinii tai din Ilfov sa nu aiba mutatie pe Ilfov si sa figureze cu buletin de Bucuresti, adresa sector 6. Daca esti ferm convinsa ca lucrurile stau altfel, de ce nu faci o sesizare catre forurile competente, pt. a verifica situatia punctual?

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 25 Mai 2010

Cristina ce ai facut cu inscrierea?

Pinocchio??????!
De Anonimada pe 19 Mai 2010

Dar de ce este centru?

Pinocchio
De Giani pe 19 Mai 2010

Asa este am aflat si eu. Simpatic nume.

Despre cresa Drumul Taberei
De Iasmina pe 19 Mai 2010

Buna seara, numarul de la cresa este bun, dar acum eu nu am inteles ce adresa vrei? Pentru inscrierea la cresa trebuie sa mergi in str. Cernisoara nr.38-40 din cartierul Militari (piata Gorjului). Si apropo, sa stiti ca nu se mai numeste cresa "Drumul Taberei" si-a schimbat denumirea in Centrul "Pinocchio". Succes.

Raspuns pentru Cristina
De Aida pe 13 Mai 2010

Cu placere si sper ca iti sunt utile informatiile. Pupici.

Cresa Drumul Taberei
De Cristina pe 13 Mai 2010

Iti multumesc foarte mult Aida. Pupici.

Raspuns pentru Cristina
De Aida pe 13 Mai 2010

Buna, poti incerca la urmatorul numar de telefon 021.569.5582. Acesta este de la cresa si iti mai dau unul de la centrul DGASPC Sector 6 acolo unde se fac inscrierile pentru bebe: 021.317.63.11. Pentru mai multe informatii poti vedea la detaliile de la cresa. Sper ca ti-am putut fi de folos.

Din data de 10 martie s-a mutat temporar sediului Directiei Protectia Copilului Sector 6:

Mijloace de transport in comun:
Statie Ratb Maternitatea Panait Sarbu (Giulesti), Linii 44, 178;
Statie Ratb Tibles, Linii 162, 163.

Datele de contact ale Directiei Protectia Copilului vor fi urmatoarele:
Adresa: Str. Aleea Tibles, nr. 64, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021.317.63.11
Fax: 021.317.63.12

site: www.protectiacopilului6.ro

Pentru mai multe informatii poti vedea la detaliile de la cresa. Sper ca ti-am putut fi de folos.

Este ok
De Cristina pe 13 Mai 2010

Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva in legatura cu numarul de telefon de la aceasta cresa. Am sunat la nr 021.413.30.15 si imi spune ca numarul este gresit. Va rog cine imi poate da informatii. Va multumesc!

Cresa Drumul Taberei
De Buna seara pe 10 Mai 2010

Nu va puneti speranta in directoarea cresei, dumneaei voteaza pt femeia casnica. Ce cauta acolo? Impresiile despre cresa nu sunt ok din punctul meu de vedere din cauza ei nu a cresei sau a personalului. Imi pare rau.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.