• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

nelamurire
De Irina pe 10 Mai 2017

Buna ziua. Daca doresc sa imi inscriu bebelusul de la varsta de 3 luni, si am nevoie de certificatul lui de nastere, teoretic si practic nu prea functioneaza. Certificatul bebelusului este gata in 7 zile lucratoare, poate chiar mai mult, depinde de noroc, apoi pana primeste cresa, in 30 de zile confirmarea depunerii cererii pentru inscriere, termenul de la 3 luni a crescut, una la mana, iar a doua la mana, dureaza 1 an de zile sa iti primeasca copilul, sau mai bine, pe motiv ca "nu au loc". "Buba", dupa parerea mea, buna sau proasta, este ca nu avem suficiente crese pentru cati bebelusi sunt, sau ca acesti oameni care conduc astfel de institutii de stat, isi asteapta spaga. Nu e corect, dar asta este tara in care traim. Incerc sa supravietuiesc omeneste. Sanatate!

Informatii
De CRISTINA pe 06 August 2015

Care este cu adevarat tariful? Am vazut mai sus 2 intervale tarifare.

La stat e ieftin și prost
De Nuta pe 05 Iulie 2015

Toate discuțiile astea de mai jos sunt comice. Elogiile, mai ales. Să va explic eu, dacă nu ati mai interacționat cu o instituție de stat. Personalul este plictisit și acru, prost plătit și cu pretenții (marturisite sau nu) de "atenții". Ușile nu se închid ca să fie copiii în siguranță (chiar dacă așa spun), ci ca să nu intre cineva să le vadă (la stat toți se tem de reclamații). Chestiile citite, cum ca sunt niște " zâne" îngrijitoarele, devin penibile, cunoscând oamenii din instituții de acest fel. Concluzia: dacă plătești doar taxa necesară, faci economii, dar vei primi, în schimb, servicii minime și atitudini țâfnoase. Dacă dai "atenții" în mod regulat, ești fraier/ă. Mai bine duci copilul la o creșă privată. Diferenta stă în mentalitatea lucrătorilor. Și nu uita să faci o reclamație înainte să pleci. Una oficială, nu pe net.

informatii utile
De Narcisa pe 03 Iulie 2015

Buna ziua. Am si eu 2 intrebari :
1.cu cat timp inainte se depune dosarul?
2.care este tariful?
Va multumesc .

Despre cresa...inf utile...
De Maria pe 09 Iunie 2015

Buna ziua , de ce nu se modifica nr de telefon afisat ? nu mai este de mult numarul care apare in prezentarea cresei...noul numar de telefon al cresei este 0376203313.
Cat despre usile inchise ale cresei...nu cred ca este ceva de ascuns...asa este si la gradinita unde merge fiul meu cel mare .Asa este peste tot , ce ar insemna ca toata lumea sa se plimbe cand doreste prin cresa? Si cred ca e si bine pentru copii nostrii sa aibe liniste si siguranta.O zi nuna

EXCEPTIONAL
De Roberta pe 04 Iunie 2015

Sunt mamica de gemeni,(fetita si baiat).Am ales cresa din Drumul Taberei la recomandarea unei prietene care a avut baietelul aici(2012). Sunt adepta sistemului educational de stat din mai multe considerente(profesionalismul personalului si costurile financiare muuuult mai mici).Am depus cererile pentru inscrierea copiilor inainte cu un an (2014)si am inceput sa-i ducem la aceasta cresa anul acesta,din martie. Am ramas placut surprinsa de faptul ca, in prima zi, Doamna Director a stat foarte mult de vorba cu noi si ne-a inteles emotiile "primei despartiri" de copii nostri. Ne-a dat cu multa rabdare toate informatiile de care aveam nevoie in legatura cu programul copiilor si cu modul concret de desfasurare al acestuia.Despre doamnele care-i au in grija, (grupa Broscute)pot spune ca sunt niste Zine. Cand i-am dus la cresa, copii mei mancau doar mancare pasata, dupa nici doua saptamani am constatat ca mananca legumele din ciorbita fara nicio problema.Convingerea mea, ca parinte, ca au parte de cel mai bun tratament rezulta si din faptul ca intr-un timp f. scurt copiii mei au devenit mult mai sociabili, mult mai prietenosi, mai vorbareti,iar manutele lor intinse dimineata de dimineata spre doamnele educatoare si pupicii de la plecare e cea mai buna dovada ca au parte de toata dragostea si atentia necesara. Pt. toate acestea le multumesc din suflet DOAMNELOR de la grupa Broscutelor dar si prietenei mele care mi-a recomandat aceasta cresa.

Crese sector 6
De Roxana pe 14 Mai 2015

Mai exista alte crese de stat in sectorul 6 in afara de cea din Aleea Compozitorilor? (preferabil tot in zona)

cum reusesti sa te inscrii?
De Roxana pe 14 Mai 2015

Buna mamici! Nu vreau sa comentez parerile pro si contra fata de aceasta cresa. Intrebarea mea este " CUM" ati reusit sa va inscrieti copii??? Eu am o fetita de 1,7 luni si as vrea sa o inscriu din toamna si nu reusesc. Am depus cerere de ceva timp, dar nu reusesc sa vorbesc cu nimeni din aceasta cresa. Culmea... locuiesc vis a vis de aceasta cresa. Nu as vrea sa-mi inscriu fetita la creasa privata doar pt ca nu reusesc sa intru in acest sistem. Va rog, as vrea sa primesc niste raspunsuri utile. Daca nu puteti sa scrieti aici, v-as fi recunoscatoare daca macar mi-ati trimite un e-mail: murea.roxana@yahoo.com. Multumesc!

Nelamurire
De TC pe 12 Noiembrie 2014

Nu pot sa nu observ procentajul ridicat de satisfactie pe care il au vizitatorii acestui site vis-a-vis de personalul care are grija de copiii nostri in aceasta gradinita. Este 81%

Acest procentaj mare de satisfactie este unul din factorii care duc la decizia de a alege aceasta cresa pentru copil.

Intrebarea mea pentru parintii care au apreciat in mod pozitiv aceasta cresa, mai ales pentru parintii cu copii sub 2 ani este: cum de ati ajuns la concluzia ca personalul acestei crese, in special cel care are grija direct de copilul d-voastra este asa de profesionist?

Eu nu pot decat sa constat ca dupa ora de aducere a copilului, usile se inchid pentru toti parintii pana la ora de preluare, fara nicio posibilitate de a observa ce se intampla efectiv intre personalul ingrijitor si copii in timpul zilei.

Cine ne poate spune cu siguranta (si nu din auzite) ce se intampla acolo in timpul in care copiii nostri sunt impreuna cu personalul ingrijitor?

Nu vreau sa fac o comparatie cu cresele private, stiu insa ca unele dintre ele au camere de filmat care transmit totul in timp real pe internet.

As aprecia doar raspunsurile documentate si nu pareri din auzite. In nici un caz nu vreau sa critic pe cei care sunt multumiti de cresa ca fac afirmatii nefondate, insa in afara de rcomportamentul copilului dupa ce il iau de acolo sau inainte sa il duc dimineata, nu am alta unitate da masura a satisfactiei pentru personalul ingrijitor.

Cresa Drumul Taberei
De Dydy pe 19 Septembrie 2014

Lasati parintii sa-si spuna parerea, nu va apreciati singure!

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.