• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Silvia pe 13 August 2014

Doamna Alina, care zice ca e o bunica foarte multumita, cred ca de fapt e vreo bucatareasa sau ingrijitoare "pusa" sa dezminta ce se scrie aici. Am o experienta foarte neplacuta aici cu baietelul meu care acum are 1 an si 10 luni. Dupa doua luni de mers acolo, nu s-a acomodat, plange cand vede personalul si mai grav a dezvoltat o teama de straini. Mai mult, daca l-am certat, cum mai faceam in n cazuri, plange si se ascunde, se "pedepseste" , probabil cum l-au pedepsit ingrijitoarele. Am simtit de la inceput ca e ceva in neregula si trebuia sa am incredere in insinctul meu de mama. Da!! Copii sunt dresati prin brutalizare! va dau si grupa EE.

Am dus copilul la psiholog si mi-a confirat ce am sesizat si eu. Sfat: Evitati cresele de stat si daca nu se poate altfel, incercati la o cresa particulara unde macar raspunderea lor e alta.

Stam sa ne gandim daca sa le facem sesizare penala!

Cresa Drumul Taberei
De Gabi pe 04 Iulie 2014

Da, la aceasta cresa se bruscheza copiii si probabil nu este singura, nimeni nu stie ce se petrece dincolo de ziduri!

Fetita mea incepuse sa se fereasca cand din diverse motive ridicam mana. Atunci medicul mi-a zis sa o retrag cat mai repede.

Ele merg pe premiza ca micutii nu vorbesc si nu au ce spune acasa, fetita mea devenise in scurt timp foarte agitata si speriata, tipa noaptea,etc

Acum avem 8 ani, si-si aminteste de d-nele x,y care iau facut rau!

Cresa Drumul Taberei
De Alina pe 20 Iunie 2014

Dragi parinti, sunt o bunica foarte dezamagita de spusele domnului Vasile. Eu sunt foarte multumita de aceasta cresa si de personalul ei, in special de doamnele infirmiere care au grija de copii si nepotii nostri. Stiu cata rabdare au cu ei. Le dau sa manance, ii schimba, ii spala, se joaca cu ei si ii iubesc pe fiecare dintre ei pentru ca altfel nu-mi explic ca atunci cand venim sa-i luam acasa, nu doresc sa plece si ne spun ca vor sa mai ramana la cresa.

Despre doamnele asistente nimic de spus, doar ca dimineata ne primesc copii si nimic altceva, nu le-am vazut sa faca mai nimic. Din cate stiu eu, doamna directoare este foarte acra si tot timpul nemultumita. Aveti incredere deplina in aceasta cresa la care eu mi-am crescut copilul si nepotul.

Cresa Drumul Taberei
De Elena pe 18 Iunie 2014

Vasile, spune, te rog grupa din care face parte copilul. Ma ingrijoreaza chestia asta. Mai ales ca baietelul meu nu vorbeste, deci nu am cum sa aflu de la el ceva. Ms

Cresa Drumul Taberei
De Roxi pe 16 Iunie 2014

Domnule Vasile, de unde ati auzit ca ii bat, ii bruscheaza si asa mai departe? Din cauza unor persoane ca dvs se denigreaza numele cresei, si nu cred ca va obliga nimeni sa nu va mutati copilul in alta cresa, daca nu sunteti multumit.

Eu, personal sunt foarte multumita de aceasta cresa mai ales de personal, doamnele sunt foarte dragut plus ca baietelul meu daca ar fi batut, bruscat, ar spune acasa, dar el din contra este foarte bucuros, dimineata, cand il duc. Sa va fie rusine ca vorbiti fara sa stiti exact, pacat ca exista si astfel de oameni.

Cresa Drumul Taberei
De Adina pe 16 Iunie 2014

Eu sunt foarte multumita si in privinta programului. Nu stiu ce nu va convine ca este ok nu pleaca nimeni acasa si lasa copii singuri. Doamnele sunt foarte dragute, nu se uita nimeni stramb probabil doamna a care a zis asa a gresit cresa sau este prea obosita seara cand il ia pe cel mic. Copilul meu a invatat foarte multe lucruri si este foarte incantat de doamne. Din partea mea nota 20, pentru aceasta cresa si pentru personal.

Cresa Drumul Taberei
De Vasile pe 12 Iunie 2014

Buna, Ainival

Din pacate programul este unul "convenit" pana la 5 jumatate, la ora aia nu mai este cam nici un copil...

Ei teoretic au program pana la ora 6, dar se uita crucis la tine daca vii sa iei copilul asa "tarziu".

Mai nou, am aflat ca ii cam brucheaza pe saracutii copii, tipa la ei, uneori ii mai si bat, lucru care nu imi convine deloc!

Daca mai sunt parinti care au informatii despre acest "mod de a educa", ii rog sa posteze aici.

Multumesc.

Program cresa
De Ainival pe 24 Aprilie 2014

Buna,

va rog sa ma ajutati cu informatii mai recente cu privire la programul pe care il are cresa.
Eu as dori sa o inscriu pe fetita mea la cresa, pentru ca incep serviciul din august, insa eu termin la ora 18:00 si imi este aproape imposibil sa ajung pana in ora asta la cresa.


Am vazut discutii cu privire la program, dar as vrea sa stiu daca si acum este acelasi program sa fie luat copilul exact pana in ora 18.

Multumesc mult.

Cresa Pinochio
De Nico pe 03 Septembrie 2013

Buna tuturor,

Ieri am fost la DGAPPS si mi s-a aprobat dosarul de inscriere a fetitei mele la cresa Pinochio.

Mentionez ca fetita mea are 1 an si 2 luni. Am depus cererea de inscriere cand ea avea 2 saptamani. Dupa multe amanari, telefoane, liste si concedii, iata ca, fara spaga, mi s-a aprobat acest dosar. Ar fi fost si culmea sa nu se aprobe tinand cont de faptul ca apartinem cu domiciliu de aceasta cresa, inscrierea s-a facut cu mult timp inainte si bineintele copilul a depasit varsta de 1 an.

Din pacate, la noi sistemul nu functioneaza decat daca ai ceva "cunostinte" (si nu ma refer la materia cenusie ) sau ai un dram de noroc. Se pare ca eu l-am avut pe ultimul!
Mult succes tuturor parintilor! Multa sanatate copilasilor!

Fac un an de cand am depus cerere si niciun raspuns si stau in zona
De Simona pe 16 Iulie 2013

Buna ziua,

Sunt foarte stanjenita de sistemul din Bucuresti pentru inscrierea copiilor la cresa. Cand am avut nevoie sa-mi inscriu prima fetita la cresa am dat spaga 100 euro in 2009 fiindca nu aveam adresa pe sectorul respectiv. Acum am adresa pe sectorul 6, stau chiar la o statie de cresa Pinochio am depus cererea la DGAPPS din septembrie anul trecut si am sunat aproape in fiecare luna sa aflu cum suntem pe lista. Mi-au spus ca ma suna in iunie, nu m-au sunat ca nu erau gata listele cu locurile ramase, de atunci nimic. Ce sa fac? Oare fiecare copil trebuie bagat cu spaga?
O prietena m-ia confirmat ca una din cunostintele sale a dat 500 euro spaga ptr. un loc la aceasta cresa. Am ajuns sa-mi vand copilul?! Desi, fictiv am toate sansele pentru un loc, in realitate suntem amanati ca sa ajungem sa dam spaga?!

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.