• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Drumul Taberei
De Camelia pe 27 Iunie 2011

Buna ziua, as dori si eu sa stiu, daca nu sunt cu domiciliul in sectorul 6 ci in 5, am vreo sansa sa imi inscriu fetita la aceasta cresa? Va multumesc!

Cresa Drumul Taberei
De Constandin pe 29 Martie 2011

Am depus si eu dosarul in februarie si mi sa spus sa astept, as vrea sa imi spuneti cat trebuie sa dau la directoare ca sa imi bag copilul la cresa, multumesc.

Cresa Drumul Taberei
De Popi pe 28 Martie 2011

Si noi am asteptat si nu am fost prea bine primiti, dar asa o spaga chiar nu am dat, insistati si veti intra nu a ramas nimeni cu copilul pe drum. Probabil ca mai trebuie sa pleci si capul ca de esti la mana lor.

Cresa Drumul Taberei
De Mami70 pe 28 Martie 2011

Nici noi nu am dat spaga, dar am inscris copilul din timp. A durat 4 luni, dar a fost ok. E clar ca nu se poate intra intr-o zi.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 28 Martie 2011

Eu nu cred ce spui, si sunt multi parinti de pe site care sunt deacord cu mine, poate ca se mai da: o floare sau eu stiu ce nimic (din politete) dar de sute de euro, nu cred, cel putin la aceasta cresa. Noi am intrat ok. Am asteptat la rand si s-a rezolvat.

Cresa Drumul Taberei
De Giani pe 28 Martie 2011

Sper ca ai reusit sa inscri copilul, pana in aprilie mai e putin, daca nu depune repede dosarul macar pana in vara sa poti intra. Eu nu am dat spaga, succes, dar o floare poti duce.

Cresa Drumul Taberei
De Olivia pe 15 Februarie 2011

Dragi mamaici care va interesati de aceasta cresa pregatiti-va psihic pt ce va urma bagati dosarul din momentul cand copilul se naste altfel, aveti 0 sanse de a prinde un loc la aceasta cresa sau la multe altele. O alta optiune e de a da spaga sute de euro. Sunt foarte dezamagita de acest sistem nenorocit. Copilasul meu mai are un picut si face 2 anisori si sunt disperata ca nu am reusit sa rezolv nimic Serviciul trebuie sa il incep si nu stiu ce voi face. Nu am ajutor din partea nimanui si nu imi permit o bona.

Cresa Drumul Taberei
De Raluca pe 04 Februarie 2011

Buna ziua! Am un baietel de 1 an si 3 luni si as vrea sa il inscriu la cresa (ori Dr. Taberei, ori Cresa 13) si as vrea sa stiu, din experienta voastra, cam cu cate luni inainte trebuie depus dosarul ca sa ai ceva sanse sa gasesti loc? Este o perioada anume pentru depunerea dosarelor la DGASPC? Inscrieri se fac doar pentru septembrie 2011, sau pot sa il duc mai devreme? (ideal ar fi pt mine din aprilie 2011). Multumesc.

Cresa Drumul Taberei
De Bunaseara pe 29 Decembrie 2010

Eu nu am mai intrat demult, va urez la multi ani si eu la toti si doamnelor de la cresa!

Cresa Drumul Taberei
De Popi pe 29 Decembrie 2010

Suntem acasa, dar la multi ani!

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.