• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Drumul Taberei
134 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Drumul Taberei

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

Cresa Drumul Taberei este situata pe Strada Aleea Compozitorilor nr 18, sector 6, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 luni pana la 4 ani

program de zi: 06:00 - 18:00;
program de zi prelungit: 06:00 - 19:00 luni - joi
06:00 - 18:00 vineri

inscrierea copiilor la centru se face la DGASPC Sector 6 - la registratura se depune dosarul;

dosarul trebuie sa cuprinda:
adeverinþe de salariati ale parintilor / reprezentantilor / legali
certificat nastere copil (original si copie)
cartea de identitate parinti (original si copie)
fisa medicala copil (de la medicul copilului – pediatru )
adeverinte medicale parinti (de la medicul de familie);

formularele de inscriere le puteti lua de la registratura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 telefon centru: 021.317.63.11

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Raspuns
De Cineva pe 19 Septembrie 2014

Sa va fie rusine! Denigrati cresa pt niste conflicte personale. Eu sunt sigura ca d-na P si Alina sunt aceeasi persoana face parte din pers cresei. Eu zic sa-ti rezolvi personal problemele cu colegele in particular, nu pe net.

Cresa Drumul Taberei
De Mirela pe 17 Septembrie 2014

Draga Alina, daca nu ai fost multumita de aceea grupa si de aceea doamna, de ce nu te-ai dus la Doamna Directoare care este o persoana exceptionala, sa o rogi sa-ti mute copilul la alta grupa. Si eu am avut copilul la aceea grupa. Daca nu trebuia sa plecam la gradi, eu as fi tinut copilul in continuare la grupa respectiva.

Am fost foarte multumita de personal si mai ales de Doamna Asistenta, iar in legatura cu Doamna Gabi am prins-o si noi la grupa nu este asa cum spuneti.

Daca vreti referinte despre Doamna Gabi intrebati parinti (reali). Si atunci cand faceti anumite afirmati, asumati-va si semnati-va cu numele real.

Despre cresa
De Dna P pe 17 Septembrie 2014

Eu nu stiu despre ce vorbiti am avut copilul la grupa F, unde erau Doua doamne Cristina si Gabi. Am fost foarte multumita mi-au crescut copilul foarte bine. Tin sa la multumesc pe aceasta cale. Nu stiu acum cine este in locul dnealor ca am o prietena care are copilul acolo, dar nu este atat de multumita cum am fost eu. Va multumesc doamnelor inca odata pentru copilul meu.

Despre personal
De Alina pe 09 Septembrie 2014

Despre personalul vechi jos palaria, dar nu pot spune si de cel nou acelasi lucru. Eu am avut copilul la o grupa unde am dat de o doamna tatuata, cu lipsuri in vocabular si plina de ea. Cand cerea avizul nici nu stia sa se adreseze, ce sa spun ai pretentii de la asistenta, prima impresie conteaza.

Draga "o mamica"
De Dumitru georgica pe 08 Septembrie 2014

Nu te enerva ca strica la frumusete. Cat despre limbajul pe care il folosesti, cred ca mai trebuie sa studiezi. Inclin sa cred ca nu cunosti termenul, a fi abuzat. Daca crezi ca este mai in folosul copilului, foloseste serviciile unei crese private.

Nu mai acuza persoanele nesimtite care stau 10 ore din 24 cu copii nostri!

Cand copilul meu stiu ca este la cresa. Eu imi pot desfasura programul la serviciu in liniste.

Daca ai impresia ca nu sunt Dumitru Georgica, ma poti contacta la adresa de mail, dumigeo70@yahoo.com.

Parere despre personal
De Adina pe 08 Septembrie 2014

Dragi mamici, incetati cu criticile. Nu va convin cresele de stat mergeti va rog la particular, nu este obligatoriu statul!

Eu sunt multumita de cresele de stat si tot ce tine de aceste Institutii in frunte cu personalul care, este calificat si face tot ce trebuie pentru micutii nostril.

Raspuns pt "o doamna"
De O mamica pe 06 Septembrie 2014

Mai o doamna, in primul rand invata sa citesti efectiv o opinie si apoi da-ti cu parerea, nu interpreta dupa bunul plac. Dar tu esti doamna directoare de fapt, nu i asa? Am spus ca il "certam", nu ca a fost pedepsit, ca numai voi nesimtitelor puteti sa pedepsiti copii mici de un an si ceva. Hai, las-o asa cum a picat si sa nu mai intram in alte amanunte despre ce se intampla acolo. Si apropos, psihologul a zis din prima ca la cresa a fost abuzat, fiind un copil crescut intr-un mediu familial cald, cu grija si respect fata de copil.

Imi pare bine ca mi-am atins scopul cu mesajul meu. Acela de a trage un semnal de alarma mamicilor ca si mine care se duc la serviciu, s-au zbatut in viata si se zbat si vor sa stea linistite ca puiul lor e in siguranta si intr-un climat linistit si prietenos. Vizitati dragi mamici si cresele private si veti intelege despre ce vorbesc.

Iar tu, o doamna, sa nu mi te mai adresezi, ca daca ma gandesc iar la cum a fost tratat copilul meu acolo, ma apuca dracii pe voi, si nu stiu daca mai pot fi asa de toleranta. Daca intelegi ce vreau sa spun.

Cresa Drumul Taberei
De O alta doamna pe 22 August 2014

Sa fim seriosi. Toata lumea are nemultumirii in legatura cu personalul, dar a stat cineva macar cateva ore sa priveasca sa vada ce se intampla? Cum e sa stai cu asa multi copii? Doamnele nemultumite nu se descurca acasa cu un copil, dar la cresa sa stea cu aproximativ 20 de copii? Se comenteaza programul cresei, dar cineva a citit cotractul unde scrie destul de clar pana la 17:30 pentru ca de la 17:30 pana la 18:30 se face curatenia si aerisirea salilor in care stau copii nostri o zi intreaga? Am un baietel la aceasta cresa si sunt foarte multumita. Atat doamnele asistente cat si infirmierele au o foarte mare grija ca toti copii sa fie tratati in mod egal si normal! Sa nu mai dramatizam din minciuni care nu isi au rostul!

O simpla opinie
De O doamna pe 21 August 2014

In primul rand as vrea sa o intreb pe mamica care isi pedepsea de n ori copilul de 1 an si 10 luni, daca nu cumva chiar ea il traumatiza?! Si o alta intrebare ar fi, cum un bebelus de 1 an si 10 luni a putut da de inteles psihologului ca trauma sa provine de la cresa, de la doamne si de la sistem??? Sfatuiti lumea foarte degajat si simplu sa aleaga o cresa privata, dar nu va ganditi ca poate nu oricine isi permite? La cress Pinocchio doamnele sunt asa cum trebuie, problema este ca sunt copii care pur si simplu nu se pot adapta. In fine, sunteti o parere negativa intre mii de pareri pozitive.

Sunt multumita de cresa drumul taberei pinochio
De Florentina pe 14 August 2014

Sunt foarte multumita de sistemul din cresa. Eu mi-am crescut copilul cu ajutorul cresei de stat, si sunt foarte multumita. Terminati cu criticile la adresa creselor de stat.

Contact Cresa Drumul Taberei

Adresa

Alee Compozitorilor, 18, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.protectiacopilului6.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.