• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Carmen
De Cris pe 02 Martie 2018

Le da preventiv, sa le faci pana la testul de sarcina,dacă e cu reușită sa îți faci analizele de trombofilie și sa vezi un hematolog.

Ajutor
De Carmen pe 02 Martie 2018

Buna fetelor va rog spuneti-mi dacă a ți mai pățit careva așa : sunt la al doilea fiv, am făcut punctia și doctorul mi a dat sa iau 20 de Injecții cu clexane cu toate ca nu am trombofilie, nici măcar nu am făcut analize in acest sens... mi a fost Rușine sa îl întreb sa nu creadă ca ma îndoiesc de tratamentul dat de el ...

Pt Ale
De Cris pe 27 Februarie 2018

Mie mi-a venit la 28 de zile după aspirație in condițiile in care am ciclu de 25-26. Am mers in z2 la clinica și am început tratamentul.

Detalii
De Ale pe 26 Februarie 2018

Fetelor dupa ce faci aspirarea de endometru..menstruatia iti vine imediat dupa procedura sau vine ca de obicei lunar la.28/30zile?
Si dupa aspirare cand incepi tratamentul?
Sunt stresata cu timpul..am ceva prb de rezolvat si fac calcule..

pt Loredana
De Andreea pe 23 Februarie 2018

Sigur ca da,probabil vor sa fie mai siguri inainte de a incepe tratamentul,mai ales daca in trecut au existat probleme hormonale!!!

Pt andreea
De Loredana pe 23 Februarie 2018

Probabil depinde si de problemele pe care le ai

pt Loredana
De Andreea pe 22 Februarie 2018

Eu in mai merg a 5 a oara,am tot repetat analizele si niciodata nu mi a spus sa le fac de fiecare data pe cele hormonale.Acelea ti le face oricum acolo si te cheama din ziua a doua cand incepi tratamentul.Primele 4 fivuri le am facut din 3 in 3 luni.

Rpr
De Cris pe 22 Februarie 2018

Mulțumesc

Pt andreea
De Loredana pe 22 Februarie 2018

Cele hormonale le faci la 3 luni. Alea iti spun de fapt cum stai. Eu am facut in noiembrie fiv si luna asta ma duc la control. Mi a spus sa le fac din nou.

Pt Cris
De Andreea pe 22 Februarie 2018

Analizele mentionate de tine+cele hormonale+papanicolau+ecografie mamara+spermograma... 1 an,iar cele bacteorologice masculin,feminin+analizele pt anstezie... 6 luni.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.