• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Info FIV
De AlexandraSecara pe 17 Octombrie 2018

Buna,
Ma numesc Alexandra si as dori sa intru in legatura cu o persoana care a apelat la FIV la dr.Zadori pentru mai multe informatii. Adresa mea de email : raluca.secara87@gmail.com. Multumesc!

Pret FIV 2018
De Tina pe 12 August 2018

Buna! A facut cineva recent FIV sa-mi spuna care mai este pretul? Si ar putea sa-mi spuna cineva daca la farmacie tratamentul il poti plati cu cardul exact cum platesti serviciile in clinica? Eu am fost anul trecut si am platit consultatia cu cardul de salariu care este in lei dar am putut plati cu el pt ca se facea schimbul valutar direct prin POS-ul clinicii. As vrea sa stiu daca a mai platit cineva cu un card in lei si la farmacie in Szeged cand si-a cumparat tratamentul sau vitaminele? Anul trecut am platit cu forinti la farmacie dar ar fi fost mai simplu cu cardul. Multumesc!

6 inseminari
De Marci pe 20 Mai 2018

Hello fetele,

A mai facut cineva mai mult de 6 inseminari? Eu am facut 3 in Romania si 3 la Zadori, nu stiu sa mai continui cu inseminari? Vad ca toti medicii imi recomanda numai inseminari deoarece problemele nu sunt asa grave, insa vad ca nu reusim, nicium :(

Pentru Tina
De Tibor pe 04 Mai 2018

De la sfarsitul lui iunie pána la sfarsitul lui iulie

concediu dr. Zadori
De Tina pe 01 Mai 2018

Buna! Are cineva idee in ce perioada isi ia concediu domnul doctor Zadori anul asta? Multumesc mult pentru raspuns!

Pt Loredana
De Andreea pe 18 Aprilie 2018

Da,de 5 ori in Ungaria,nu vreau sa fac in tara,tratamentele pe care le dau in Romania sunt prea tari,am cunoscut atatea fete care erau dereglate si terminate din cauza tratamentului prea intens din tara si de ce sa nu mai incerc tot aici la szeged?!Problema nu vine din partea doctorului sau a clinicii.Daca ar fi sa merg in alta parte ar trebuii ca acel doctor sa o ia de la zero,asa aici deja stie cum reactionez la tratament si sunt multumita ca desii facand atatea injectii cu hormoni,nu sunt data peste cap,analizele sunt bune.Eu am reusit sa raman de doua ori prin Fiv,dar sarcinile s au oprit in evolutie... motivul inca este necunoscut.De aceea nu incerc in alta parte,sunt ok sa mai incerc aici macar o perioada,ce va fi pe viitor nu stiu.

Pt andreea
De Loredana pe 15 Aprilie 2018

De cinci ori în Ungaria? Nu te ai gândit sa încerci și în alta parte ?

pt Loredana
De Andreea pe 14 Aprilie 2018

Voi merge a 5 a oara!

Pt andreea
De Loredana pe 13 Aprilie 2018

La a cata incercare esti?

Pt Mada
De Loredana pe 13 Aprilie 2018

Nu ne ai spus daca a fost pozitiv sau negativ. Te Asteptam cu vesti bune

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.