• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pret
De Marci pe 25 Ianuarie 2018

Salut,
Fetele care au fost la dr. Zadori acum recent, imi pot spune care a fost pretul ptr Fiv ( stiu ca sunt mai multe costuri insa m-ar ajuta sa-mi fac o idee ) cat este Fiv efectiv, cam cat costa medicamentele cu ptr stimulare, si alte costuri adiacente.
Multumesc

Pt ale
De Loredana pe 25 Ianuarie 2018

Vorbeste cu dl tibor. E un om minunat 0036309851088. El te ajuta si după sa comunici cu medicul

Fiv
De Ale pe 25 Ianuarie 2018

Fetelor imi puteti sugera un traducator? Am nevoie de la prima intalnire.Stim engleza amandoi dar decat sa omitem ceva preferam sa fim siguri de fiecare consultatie.Multumesc!

Pt ale
De Loredana pe 22 Ianuarie 2018

Nu mai ai nimic se plătit. Daca eviti autostrada nu plătești nimic in ungaria

Re Cris
De Georgiana pe 20 Ianuarie 2018

Multumesc frumos pentru raspuns!

Pt Georgiana
De Cris pe 20 Ianuarie 2018

Îți va spune probabil sa suni la clinica pt programarea primei vizite.

Pt Georgiana
De Cris pe 20 Ianuarie 2018

Poți încerca sa ii trimiți din nou mailul, sa nu dai reply la mailul lui mai vechi, eu am observat ca mai repede la Răspunde la mailuri noi decât la răspuns la răspunsul lui dacă ma înțelegi, poți pune in titul- Urgent sau Important și vei primi răspuns. Uneori Răspunde mai greu.

Contact Dr Zadori
De Georgiana pe 20 Ianuarie 2018

Buna ziua,
Incerc sa dau de dl dr Zadori si am nevoie de o mana de ajutor. L-am contactat pe email (jzadori@gmail.com) acum cateva luni. Mi-a raspuns prompt si mi-a dat lista de analize pe care trebuie sa le facem initial si sa le trimitem pe mail. Am reusit la sfarsitul lunii decembrie sa ii trimit tot setul de analize, dar nu am primit pana acum un raspuns si incep sa imi fac griji. Puteti sa imi dati datele de contact ale dansului?

Detalii
De Ale pe 20 Ianuarie 2018

Multumesc Marinela.alte plati de drum se mai fac pentru Rom-Ungaria inafara de rovinieta noastra 😊 ?

Taxa autostrada
De Marinela pe 18 Ianuarie 2018

In benzinariile Mol poti sa platesti taxa de autostrada Ungaria

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.