• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Detalii
De Ale pe 17 Ianuarie 2018

Fetelor taxa de autostrada pt Ungaria unde ati platit-o?

Pffff
De Loredana pe 17 Ianuarie 2018

Sa sperăm !!!

pffff
De Andreea pe 17 Ianuarie 2018

Da fetelor,atatea intrebari fara raspunsuri,dar pana la urma trebuie sa se intample minunea si pt noi!!! :D

Pt andreea
De Loredana pe 15 Ianuarie 2018

Stai linistită ca nici aia de tip A+ nu e obligatoriu sa se prindă. Eu am avut si nu s a prins....in contextul in care eu am avut o sarcina normala acum cativa ani si medicul mi a spus, in baza analizelor, ca nu as avea motive sa mi fac griji. si cu toate astea nu s a prins minunatul embrion A+...

Fiv
De Ale pe 14 Ianuarie 2018

Din pacate si eu am avut 13 embrioni..8 blasto..si nici o prindere..ma investighez singura sa pot afla neimplantarea embrionilor pana la urmatorul fiv care va fi in ungaria cu siguranta

Pt Anca
De Andreea pe 13 Ianuarie 2018

Te cred,nici eu nu stiu ce analize sa mai fac,ar am sa incep sa fac de capul meu,pt ca de fiecare data cand am facut o analiza care nu mi a fost ceruta,in cele din urma mi s a spus sa o fac.Asta ma enerveaza cel mai tare,cand doctorii nu iti dau sa faci toate analizele care pot duce la pierderi,sau neprinderea embrionului.Nici la mine nu s a prins primele doua fivuri.Din cate am observat doar embrioni de tip A+,au rezultat cu sarcina la mine,cei de tip B nu s au prins de loc.

Pt Andreea
De Anca pe 12 Ianuarie 2018

Multumesc pt raspuns. Am citit si eu pe net despre această analiză genetică,nici nu stiu ce analize sa mai fac,eu nu ma incadrez in situatiile descrise de tine,la mine nu s-a prins deloc.Doctorul mi-a recomandat sa fac niste analize imunologice,lupus anticorpi, ana,nk cells, sunt mai multe vreo 7.

Crinone Gel
De Simona pe 12 Ianuarie 2018

Detin 2 cutii cu Crinone gel, achizitionate din Ungaria in luna Decembrie 2016. Pentru detalii ma puteti contacta in privat la urmatorul nr. 0725.225.208

pt Anca
De Andreea pe 12 Ianuarie 2018

Cariotipul genetc verifica daca tu si partenerul aveti malformatii genetice care duc la oprirea embrionului in evolutie sau posibile malformaii a bebelusului.Oamenii au 46 cromozomi,23 de la mama ,23 de la tata,daca unul din parinti are o malformatie cromozomiala,exisa riscul ca bebelusul sa nu primeasca materia genetica necesara pt a se dezvolta normal.Daca ai avut pierderi de sarcina,opriri in evolutie sau moartea emrionilor inainte de transfer(si acesta nu a mai fost poibil),e bine sa faci cariotipul genetic....ambii parteneri!!!Tie ce anaze imunologice ti a dat sa faci?

Pt Tunde
De Anca pe 11 Ianuarie 2018

Buna Tunde. Poti sa imi spui te rog in ce consta cariotipul genetic? Ma pregătesc si eu pt Fiv 3,dr. Zadori mi-a recomandat in plus,doar niste analize imunologice fata de cele standard.
Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.