• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Menstruație după aspirație de endometeu
De Cris pe 13 Februarie 2018

Buna, as dori sa știu dacă ați făcut vreodată aspirație de endometru (scratching) și dacă următorul ciclu va venit normal sau cu întârzieri? Multumesc

fiv cu ovo donate
De Elennaa123 pe 12 Februarie 2018

Buna! Suntem și noi un cuplu care a reușit să depășească problema infertilității și să aiba un copil ci nu cu Kaali dar cu ajutorul centrului Biotexcom. Va urez la toți multă sănătate și sper să vă ajute și pe voi.

Pt Cris
De Andreea pe 07 Februarie 2018

Buna,eu am facut fiv din 3 in 3 luni timp de un an de zile si nu am facut chisturi ,in mai voi merge pt fiv 5 deci ce sa zic a cunoscut fete care au venit de mai multe ori,dar care aveau chisturi de la niste dereglari hormonale pe care le au avut si inainte de tratament.Oricum daca au aparut de latratament va stii doctorul sa schimbe a doua oara!!!Bafta multa!

Ajutor !!
De Cris pe 06 Februarie 2018

Acum 3 luni am trecut printr un fiv nereușit la Szeged iar saptamana aceasta am aflat ca am un chist.aveam și dureri. A mai fost cineva in aceasta situație ? Sa fie de la stimulare? Sunt fff suparata pt ca urma sa începem a doua oară și nu putem :( . Acum fac tratament cu progesteron.

update e-mail
De Georgiana pe 03 Februarie 2018

amelly_georgia@yahoo.com

Parere
De Georgiana pe 03 Februarie 2018

Buna,
As vrea si eu niste opinii, experiente despre FIV de la Kaali. Tocmai am trecut printr-un proces nereusit de FIV la Bucuresti. Nu stiu in ce directie sa o apuc, ce sa fac si de la cine sa cer sfaturi. Ne asteptam la rezultate mai bune avand in vedere varsta mea, starea fizica. Am 23 de ani, in urma tratamentului au reusit sa imi extraga 15 foliculi, din care 7 au fost maturi, iar din acestia au rezultat 5 embrioni fecundati natural, ca in cele din urma sa am 2 blastocisti, care din nefericire, nu au dorit sa raman la mine in burtica :( . Daca doriti sa impartasiti experienta voastra, opinia si sfaturile, va rog sa nu ezitati sa imi scrieti pe amelly_georgia@yahoo,com .

Pt ana
De Loredana pe 02 Februarie 2018

Depinde candnai facut primul fiv.

Ptr loredana
De Marci pe 30 Ianuarie 2018

Multumesc Loredana

Buna fetelor !
De Ana pe 29 Ianuarie 2018

Buna fetelor! Sunt după primul fiv nereușit și ma pregătesc de al
Doilea. Stiti cumva ce analize trebuie sa fac acum in plus ?

Pt Marci
De Loredana pe 26 Ianuarie 2018

Pe mine m a costat 2100€ analizele in timpul procedurii, medicamentele, punctia, embrio transferul si glue.Pretul poate sa difere in functie de medicamentele pe care ti le da. baftă!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.