• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Inseminarea artificiala
De Cristina pe 21 Februarie 2018

Buna fetelor!A făcut cineva la dr Zadori,inseminare artificiala ?Multumesc

Vdrl(rpr)
De Cris pe 21 Februarie 2018

Buna fetelor! Am o întrebare: cât sunt valabile analizele hiv, hepatite și rpr(sifilis)? Oare 1 an? Mulțumesc

Pt ale
De Loredana pe 21 Februarie 2018

Cu drag. M am lovit si eu de problemele astea. ☺

Analize
De Ale pe 21 Februarie 2018

Multumesc Lore. Sunteti de mare ajutor 😊

Pt ale
De Loredana pe 20 Februarie 2018

Clamydia din sânge, trihomonas din primul jet de urina(aici trebuie sa aiba grija) micozele din sperma

Analize
De Ale pe 20 Februarie 2018

Fetelor analizele ce trebuie la sot (Analiza bacteriologica a ejaculatului: aerob,micoze, Trichomonas vaginali, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa).. trebuie facuta din sperma? Eu stiam ca tricomonas la barbati se face din urina. Si ( aerob si micoze )este spermocultura.Ma insel cumva?
Sau analiza aceasta este toata din sperma.

Translator
De Carmen pe 16 Februarie 2018

Va recomand cu încredere pe dl TIBOR care ne a ajutat ca translator, cazare, intermediere, va las numărul lui 0036309851088

pt Cris
De Andreea pe 15 Februarie 2018

Cu placere si bafta multa! :)

Multumesc Andreea
De Cris pe 15 Februarie 2018

Multumesc pt raspuns, eu il am la 25 de zile si dupa aspiratie mi-a venit la 28 ca un ciclu normal, ma pregatesc de noul FIV :)

pt Cris
De Andreea pe 14 Februarie 2018

Buna,eu am facut aspiratie de endometru in octombrie(la 20 de zile) si mi a venit cu o saptamana mai repede(ciclul meu este de 30 de zile si mi a venit la 24)a fost prima oara cand am facut aspiratie.La un ciclu normal s a mai intamplat sa imi intarzie,dar niciodata nu mi a venit mai repede cu o saptamana,poate cu o zi doua maxim.Tin sa mentionez ca nu am luat nici anticonceptionale inainte de inceperea tratamentului pt FIV.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.