• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Carmen
De Aly pe 03 Martie 2018

Deci se plateste 120.000 huf in z transferului sau mai sunt si alte taxe? Urmeaza un nou fiv si vrea sa stiu la ce sa astept. Multumesc

Pt Aly
De Carmen pe 03 Martie 2018

Acela e separat 10 000 huf Dar nu te întreabă dacă vrei sau nu, pune la toată lumea

Pret Et
De Aly pe 03 Martie 2018

Cu tot cu embryoglue? Sau “lipiciul” se plătește separat?

Mulțumesc

Pt Aly
De Carmen pe 03 Martie 2018

Pret ET 110 000 huf

Pret ET
De Aly pe 03 Martie 2018

Fetelor, cât costa anul acesta un embriotransfer? 115.000 HUF e?

Carmen
De Cris pe 03 Martie 2018

Doamne ajuta Carmen sa fie cu ochișori.

Andreea și cris va multumesc
De Carmen pe 03 Martie 2018

Luni fac transferul, sper din suflet sa îmi iasă... după 12 zile fac beta hcg din sânge ! Va țin la curent... bafta și vouaaaa! Andreea și n ai dus nici o sarcina la bun sfârșit ? :(

Pt Carmen
De Cris pe 03 Martie 2018

Nu știu dacă neaparat ajuta la implantare dar in cazul in care ai ceva mutații de trombo pe care nu le știi și se prinde dar pierzi sarcina eu cred ca e f bine sa luam. Știu un caz concret, tipa tot pierdea sarcinile și dl dr i-a zis ca începutul e problema și a luat și ea Clexane fără sa își facă trombofiliilor și acum are un bebe. Când ai avut transferul? La câte zile se face testul? 😁

Pt Carmen
De Andreea pe 03 Martie 2018

Eu pt primele transferuri nu am facut Clexane si nu s a prins,dar de la al 3 lea fiv mi a dat Clexane si de atunci mi s a prins de doua ori,apoi m am gandit sa fac totusi analizele si mi a iesit o mica malformatie,nimic deosebit a spus doctorul,dar cel mai ok sa fac injectile pana la 12 saptamani.Ti le da preventiv,Nu cred ca are o legatura cu prinderea embrionului,dar e mai sigur sa le faci decat sa regreti ca nu le ai facut!!!Mai ales ca nu ai facut analizele de trombofilie si nu sti daca cumva exista o problema.Bafta multa si sa fie cu pozitiv!!!

:-multumesc
De Carmen pe 02 Martie 2018

Dar și ajuta la ceva ? Gen la implantare?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.