• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Cris
De Alina pe 07 Martie 2018

Multumesc mult! Se pare ca dl dr a fost foarte prompt, deja mi-a raspuns la mail si urmeaza sa stabilim o prima intalnire. Ai idee cum decurge prima vizita? se efectueaza acolo alte analize? Imi face macar o eco sa vada cum arata ovarele, uterul?

Pt Alina
De Cris pe 07 Martie 2018

Dl dr e un adevărat profesionist, niciodată nu am simțit acolo ca e vb doar de bani. Ii poți scrie un mail pe jzadori@gmail.com și îți va trimite un mail cu analizele necesare pt primul consult. Răspunde mai greu la mail, e destul de solicitat dar dacă vezi ca intr-o săptămâna nu raspunde mai scrie-i o data. Poți găsi ușor și pe google ce analize se cer dacă cauți după fiv Szeged. Dacă știi engleză sau germana poți vb direct cu el, dacă nu sunt traducătoare pe care le poți contacta și îți fac și programarea mai repede. O sa găsești INFO despre traducătoare tot cu un simplu google search. Bafta

Buna fetelor
De Alina pe 07 Martie 2018

Eu si sotul meu incercam sa facem un bebe de 3 ani. In afara de 2 chisturi foarte mici pe ovare, despre care medicul mi-a zis ca este posibil sa fie din cauza endometriozei, nu am nici o afectiune. Am facut toate testele care sa confirme endometrioza, inclusiv CA 125, dar au iesit in parametri. Nu vreau sa fac operatia laparoscopica, pentru ca ma costa in jur de 1000 de euro si sincer, nu mai vrem sa asteptam si vrem sa recurgem la FIV. Mai ales ca sotul meu a fost diagnosticat cu oligoteratozoospermie, cu un procent de 2% spermematozoizi cu forme normale. Am vrea sa mergem la Szeged, pentru ca este mai aproape de noi, la dnl doctor Zadori. Imi puteti spune cate cuvinte despre dansul? Ne-am saturat de medici distanti, care sa vrea doar sa iti ia banii. Cum as putea sa iau legatura cu dansul? Raspunde la mailuri?

Buna fetelor
De Ana pe 06 Martie 2018

După punctie câte zile a-ți avut dureri? La mine a trecut o saptamana și tot rau ma simt de-abia Pășesc ca ma dor ovarele ft rau...nu stiu ce sa fac

Fiv
De Adriana pe 05 Martie 2018

Buna fetelor ..poate este cineva sa ma ajute si pe mine cu niste informati despre clinica din ungaria ..mi sa spus ca in ungaria e o clinica foarte buna pentru Fiv... m ar interesa un pret informativ cu tot ..procedura tratament analize cazare ... Va multumesc..si felicitări persoanelor care au reușit

Cat costa un FIV ?
De Magherusan pe 05 Martie 2018

Buna poate sa-mi spuna cineva c-am cat costa un FIV

Inseminare artificiala
De Cristina pe 04 Martie 2018

Buna fetelor!A făcut cineva inseminare artificiala la dr.Zadori?Multumesc

Pt Andreea
De Carmen pe 04 Martie 2018

Offf Draga de tine ! Lasă ca va fi cu noroc, și la mine acum din cauza frigului s au dezvoltat cam aiurea foliculii o parte erau mai mici o parte mai mari, 2 s au spart.... faza cu clexane am mai auzit la 2 pers ca s a prins când i a dat doctorul, poate e un truc :))) cine știe :))) doamne ajuta la toate !!!! ♥️

pt Carmen
De Andreea pe 04 Martie 2018

Din pacate prima sarcina s a oprit la 8 saptamani si a doua la 5 saptamani.Mi a spus doctorul sa fac cariotipul genetic si rezultatele au iesit fara nici o problema,asa ca nu se stie de ce mi se opresc sarcinile in evolutie.In Mai voi merge din nou pt FIV...mi s a recomandat sa merg doar cand e cald afara,iarna tratamentul merge mai greu in cazul meu.Acum sa vedem daca numarul 5 e cu noroc!Sa ne dai de veste! :D

Aly
De Carmen pe 03 Martie 2018

Da in ziua aia 120 000 Normal ca mai sunt și alte taxe consultația și punctia înainte de ET

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.