• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Loredana
De Andreea pe 13 Aprilie 2018

Imi pare rau pt nereusita,mai incearca,poate urmatorul va fi cu noroc....asa fac si eu,inca sper de fiecare data.

Fiv 2 nereusit
De Loredana pe 12 Aprilie 2018

Din p─âcate e negativ iar ­čśó

Multumesc
De Adina pe 11 Aprilie 2018

Multumesc Loredana o sa iau legatura cu domnul Tibor pentru cazare si alte informatii, de translator nu am nevoie .ca eu vorbesc engleza si si Dr Zadori.Multumesc pentru recomandare.

Pt Adina
De Loredana pe 10 Aprilie 2018

Va recomand cu încredere pe dl TIBOR care ne a ajutat ca translator, cazare, intermediere, va las numărul lui 0036309851088 - el face programarea și la dl zadori

Help
De Adina pe 10 Aprilie 2018

Buna.Numele meu este Adina si as vrea sa,ajung si eu la Dr Zadori pentru un FIV.Am mai fost la Dr acum cateva ani pentru o inseminare dar rezultatul a fost negativ din pacate.Stie cineva daca pe langa analizele acelea uzuale trebuie sa fac ceva in plus daca vreau Fiv. Multumesc

Help
De Sinziana pe 08 Aprilie 2018

buna seara .. as dori si eu ni╚Öte informa╚Ťii legate de aceasta clinica . Am g─âsit-o pe google si vroiam sa ╚Ötiu daca este Ok si unde se afla ! Acuma sa va spun povestea mea .. tocmai am avut o sarcina extrauterina cu eliminarea unei trompe, din p─âcate cea care a r─âmas nu este nici ea s─ân─âtoas─â si singura ╚Öansa este o fecundare in vitro .. a╚Ötept controlul medicului ca sa imi spun─â dup─â cat timp de la interven╚Ťie as putea sa ├«ncerc sa fac aceasta fecundare! Noi stam in Italia dar aici am auzit ca costa foarte mult, imi pute╚Ťi spune la aceasta clinica ce pre╚Ť este ? Multumesc

Simptome înainte de test
De Loredana pe 06 Aprilie 2018

Bun─â.cele care ave╚Ťi FIV reu╚Öit, ├Ämi pute╚Ťi spune ce simptome a╚Ťi avut ├«nainte de test? Mul╚Ťumesc.

pt alina
De Mariela pe 01 Aprilie 2018

Sunt curioasa, alina, daca iti face FIV in conditiile in care ai doua chisturi. Eu am fost la dr Zadori si mi-a vazut la eco un chist de 2 cm si a refuzat sa-mi fac FIV pana nu scap de chist. Mi-a dat pilule , crezand ca acest chist va disparea in urma anticonceptionalelor, dar, vazand ca nu dispare, mi-a recomandat sa apelez la un dr bun din Romanica care sa-mi extirpe chistul. In Romanica am fost la 3 dr faimosi ( 2 chirurgi si un ginecolog ) si mi-au zis ca nu se opereaza chistul de 2 cm pt ca este prea mic, dar ca nu vad niciun impediment sa nu-mi faca FIV. Ginecologii din rom au spus ca acest chist nu afecteaza cu nimic procedura, in timp ce Zadori a refuzat sa-mi fac Fiv din cauza acestui chist. Voila, de vezi...

Vitamine
De Ale pe 01 Aprilie 2018

Fetelor la soti vostri ce vitamine le-o dat dr?

Sângerare
De Mada pe 18 Martie 2018

Buna fetelor! A avut careva semne de menstrua╚Ťie ├«nainte de beta (diminea╚Ťa pe absorbant ro╚Öu ca la menstrua╚Ťie) ╚Öi totu╚Öi sa fi fost cu succes fiv-ul cu beta pozitiv?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.