• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Analize barbati FIV
De AncaOana pe 01 Februarie 2020

Buna,
Oana18dec, ai gasit unde se face analiza bacteorologica a ejaculatului?

Vitamine Ungaria
De Aspiranta pe 30 Octombrie 2019

Bună, Merge cineva în următoarele 2 săptămâni pana în Ungaria și poate
sa îmi trimită și mie prin curier la București niște vitamine care se eliberează fără prescripție?

Florina anca
De Ioanamaria123 pe 07 August 2019

bună fetelor! Nu știu dacă mai aveți nevoie, dar vreau sa va răspund la întrebare. Programarea mi-am făcut-o telefonic la recepția institutului din Debrecen. Doamnele de acolo vorbesc și engleza și sunt foarte drăguțe. Adresa mea e moldovancristina77@yahoo.com pentru cele care au mai multe întrebări. Pe email pot sa va răspund mai repede. Bafta multa fetelor

Informații
De Florina Anca pe 13 Iunie 2019

Ramona2307
Mulțumesc frumos

Info
De Ramona2307 pe 12 Iunie 2019

Florina Anca,
Se poate telefonic

Informații
De Florina Anca pe 12 Iunie 2019

Bună ioanamaria123
As avea SI eu nevoie de informații legate de fiv la debrecen. Poti sa dai mai multe detalii cum ai reușit să te programezi la d nul dr Lasko? Prin email la institut sau telefonic se poate?
Mulțumesc frumos
Sarcină ușoară

Fiv
De Oananaomi605405 pe 31 Mai 2019

Cele care ati reusit prin FIV, ce varsta aveti?Si eu sper intr-un miracol dar de multe ori varsta isi spune cuvantul!

Informații
De Ramona2307 pe 29 Mai 2019

Buna Ioanamaria123,
As avea nevoie de cateva informatii legate de fiv la debrecen. Daca esti draguta, sa imi dai o adresă de email unde sa iti scriu...
Mulțumesc

Final fericit
De Ioanamaria123 pe 19 Mai 2019

Bună! Îl recomand cu tot dragul și din tot sufletul pe domnul dr. Lasko Robert. În primul rand un om nemaipomenit ia apoi un dr de excepție. În 28 februarie a fost prima noastră întâlnire, pt a povesti problemele legate de infertilitate, iar în 17 mai, după prima încercare fiv, am primit cea mai frumoasă veste, pe care o așteptăm de 5 ani.... Sunt însărcinată!!!! Ii sunt profund recunoscătoare domnului doctor

Fiv szeged
De Maria_laura pe 17 Mai 2019

am făcut anul trecut o fertilizare cu domnul doctor Zadori, însă nereușită și aș vrea să încerc din nou

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.