• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Iui
De Cris pe 15 Martie 2018

Se face și inseminare.

IUI sau FIV
De Lucia pe 15 Martie 2018

Buna, la aceasta clinica se face doar FIV? Sau se poate face si inseminare artificiala intrauterina? Multumesc

Pt Nicole
De Oana pe 12 Martie 2018

Fiv a reusit din prima, inainte am avut 3 inseminari nereusite, doua la Szeged si una in Tm. Nu am avut sangerare la nidatie..chiar am fost foarte atenta la toate simptomele, m-am simtit doar balonata..simptom pe care nu l-am legat neaparat de sarcina pt ca am simtit tot felul de dureri dupa punctie..Am fost foarte optimisti, mai ales ca am avut doar un embrion din 5 foliculi. Doamne ajuta la cat mai multe teste pozitive!!

Pt Oana
De Nicole pe 12 Martie 2018

Ai avut sângerarea de nidatie?

Pt Oana
De Nicole pe 12 Martie 2018

Mulțumim pentru mesajul pozitiv. A fost reușită din prima?

Fiv Reusit Szeged
De Oana pe 12 Martie 2018

Buna ! Am facut FIV anul trecut cu dr Zadori, care este un om si un dr exceptional !! In noiembrie am inceput tratamentul iar in 01dec am facut punctia (am avut dureri mari cam doua zile si 3-4 am simtit doar disconfort). In 05dec am facut embriotransferul iar pe data de 16 dec s-a pozitivat testul de sarcina din sange 😁 in mom de fata sunt in 16 sapt de sarcina, am in burtica un baietel si lucrurile evolueaza foarte bine. Daca doriti informatii si pot sa vi le ofer o fac cu cel mai mare drag! Pt cele care au nevoie, am ramas cu o seringa de aprox 150ml gonal, o seringa gonapeptyl (tinute in frigider din noi-expira in 2019); mai am medicamente..klion,gynophilus,femibion,doxycylin 100,utrogestan, o seringa de crinone gel, prednisolon 5mg. Le ofer gratis. (Licuiesc in Timisoara iar pt doritoare, imi puteti scrie la adresa de mail oana.vucu@gmail.com)

pentru fete
De Lau pe 09 Martie 2018

Fetelor ,dacá aveti intrebári in legáturá cu costuri ,informatii ,cazare ,detalii ,programári la dl doctor Zádori apelati la 0036309851088.

angela
De Angela pe 08 Martie 2018

cat costa la szeget o fertilizare in vitro

Pt Alina
De Andreea pe 08 Martie 2018

La prima intalnire ti se va face un dosar cu toate analizele,o ecografie si bineinteles discutia cu doctorul,care stai linistita ca nu va fi in graba,asa cum se intampla in tara.Singura problema este ca la prima consultatie astepti mai mult pana intrii la doctor,in functie de cate paciente are.Sunt zile si zile.

Pt Alina
De Cris pe 07 Martie 2018

Îți face o ecografie și se uita peste analize și peste toate documentele vechi pe care le duci, sa le ai la tine. Dacă țin bine minte costa cam 25.000 HUF prima întâlnire, nu mai știu exact. Bafta, sa fie cu vesti bune.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.