• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Tunde
De Andreea pe 10 Ianuarie 2018

Buna.Da,asa am facut si eu multe analize si investigatii citind una alta pe net.Intradevar unii doctori nu te pun sa faci o anumita analiza ca ori e prea scumpa ori considera ca nu ai nevoie,dar ei nu se gandesc totus ca mai scump este sa tot repeti Fivuri si nu ma zic cat te costa psihicul.Am sa ciesc si despre analiza recomandata de tine,mutumesc mult de informatii.

Pt Andreea
De Tunde pe 10 Ianuarie 2018

Servus, Eu înainte sa pornesc la drum pt fiv 3 am vrut sa am toate analizele făcute și m-am tot uitat pe forumuri cine ce a mai făcut. Dr. de la București mi-a recomandat și analiza FISH din spermă. Poți sa te uiți și tu pe net și sa te mai interesezi analiza se face și în cazuri de avorturi recurente. Poate te ajuta și poate mai găsiți răspunsuri. Eu recomand tuturor fetelor sa facă toate analizele și investigatiile pt infertilitate înainte sa facă fiv ca să nu le para rău că nu le-au făcut în cazul unei nereușite (adică cum am pățit eu). Unele reușesc din prima încercare doar cu analizele recomandate de clinica, dar nu este o regula, vorbesc din proprie experienta. Multa bafta!

Pt Cristin
De Tunde pe 10 Ianuarie 2018

Servus, Prima histeroscopie am făcut-o cu d-na dr. Baluță Mariana la clinica Sanador din București cu anestezie generala. A urmat chiuretajul la Brașov - clinica Eva, apoi iarăși histeroscopia la spitalul Giulesti tot cu d-na dr. Baluță. Asta se întâmplă în ianuarie. În urma histeroscopiei care a ieșit în regula mi s-a spus sa aștept ca se poate întâmpla și pe cale naturala. Ceea ce nu s-a întâmplat pt ca aveam și trombofilie. Și am decis ca în septembrie sa mai facem un fiv cu dr. Zadori. Înainte de fiv în august am mai făcut o histeroscopie(cu dr. Ciobanu Codruța din Brașov) sa ne asiguram ca nu au crescut din nou polipii. Totul a fost în regula și drept urmare după fiv3 din septembrie m-am "ales" cu 2 pitici sănătoși după 7 ani de încercări. Multa bafta!

pt Tunde
De Andreea pe 10 Ianuarie 2018

Multumesc frumos pt raspuns,da am facut histeroscopie inainte sa ma apuc de Fiv si totul este inregula cu uterul,am facut si driling ovarian pt a curata tot ,pt a ramane doar ce este proaspat printre ovule ,mi a verifcat si trompele ,chiar a tras un pic de ele fiind foarte subtiri(atunci am aflat ca prin tromple mele nu poate trece un ovul matur),in rest este ok,dar tare banuiesc dupa cariotipul genetic voi avea raspunsul,sper doar sa avem doar unul din noi probleme macar asa raman cu 50% sanse sa duc o sarcina fara intreruperi.Multumesc inca o data. :D

Pt Tunde
De Cristin pe 09 Ianuarie 2018

Cu ce dr ai facut histeroscopie? Multumesc!

Fiv
De Ale pe 09 Ianuarie 2018

Fetelor ati auzit de testul ERA? L-ati facut careva? A ajutat? Imi puteti da mai multe detalii?

Pt Andreea
De Tunde pe 09 Ianuarie 2018

Servus. Histeroscopie ai făcut? Mie la Histeroscopie au descoperit ca am tot uterul polipos.polipii nu lăsau sa se prindă embrionul sau și dacă se prindea nu rezista deoarece polipii sunt int-o continua mișcare. Drept urmare a trebuit sa fac chiuretaj de endometru și sa refac Histeroscopie sa vadă dacă s-au refăcut. Abia apoi am făcut fiv 3 Menționez ca polipii nu s-au văzut la nici o ecografie. Multa bafta și dacă pot sa te mai ajut cu mare placere.

Multumesc pt raspuns
De Andreea pe 07 Ianuarie 2018

Am facut analizele de trombofilie,mi a iesit o mica mutatie si pt fiecare sarcina am facut clexane dar tot s au oprit,in rest toate analizele au iesit foarte bine,nimeni nu stie care ar fi problema,de aceea in curand voi face si cariotipul genetic,poate o fi ceva acolo,sau o problema cu anticorpii...ceva trebuie sa ii faca rau.Sper sa gasesc problema inainte de urmatorul fiv,pt a nu se repeta siuatia!

Pt Tunde
De Cris pe 06 Ianuarie 2018

Mulțumesc pt răspuns

Pt. Cris
De Tunde pe 06 Ianuarie 2018

Bună, Și eu am făcut aspirare de endometru (crestare) înainte de fiv 3.Nu este o procedura dureroasa și nici nu durează mult. Ajuta la o mai buna implantare a embrionului. Multa bafta!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.