• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Cami11 pe 05 Februarie 2019

Bună fetelor, am fost săptămâna trecută în Debrecen la primul consult, la domnul dr. Lesko Robert. Am făcut analizele hormonale.
Dar oricum trebuie repetate la clinică. Alte analize care trebuie sa le fac pana la următorul consult (analize de sânge, PAP,clamydia, mamografie ). În a 2 zi de ciclu trebuie sa merg la analize în Debrecen.
Fetelor ce părere aveți de dl. Doctor, cu traducerea cum v_ati descurcat? La prima consultație am fost cu cineva, dar acum nu stiu cum o sa ne descurcam.

Părere Clinica Kaali
De Blaj.Iby746 pe 28 Ianuarie 2019

Buna fetelor!As dori mai multe informatii despre Clinica Kaali din Szeged, daca o recomandați? Eu si sotul meu incercam de 5 ani sa facem bebe dar fără rezultat.Din punct de vedere al medicilor din Timisoara suntem clinic sanatosi amândoi.Ne-am decis eu si sotul meu sa facem investigatii mai amănunțite pentru a găsi cauza nereușitei. Am putea merge pentru inceput doar sa facem analize necesare si pentru a afla o parere? Sau această Clinica e destinată doar celor care vor FIV sau inseminare? Cam la ce costuri se ridică? Va multumesc din suflet! Astept raspuns pe adresa de email blajiby@gmail.com

Foc Szeged
De Andreea Deva pe 23 Ianuarie 2019

Buna fetelor eu am facut FIV la domnul doctor Zadori un om extraordinar,pe data de 4 februarie trebuie sa fac analiza de sange sa vedem cum iasa speram sa fie pozitiv .Am fost ajutați foarte mult de domnul traducator Tibor care este un om extraordinar ne-a ajutat si cu cazarea a mers cu noi la farmacie si peste tot.Daca va intereseaza mai multe detalii va las numarul lui,va raspunde oricand il sunați +36 30 985 1088 .Va doresc succes la toate.

Fiv Seghet
De AnaMaria pe 19 Ianuarie 2019

Buna fetelor, intenționez să fac FIv la dr.Zadori, ma puteti ajuta cu un pret? Mulțumesc

Buna fetelor, intenționez să fac FIV la dr.Zadori, ma puteti ajuta un un pret ?? Mulțumesc

AlexandraSecara
De Cami11 pe 17 Ianuarie 2019

Mulțumesc Alexandra, nu știu de ce nu mi_a dat o listă cu analize, este prima întâlnire, dar oricum trebuia sa zică. Eu oricum o sa duc, au un dosar... O sa vedem.
Dar nu am prea văzut păreri zestre dl. Dr. Lesko Robert, am o reținere.
Sigurul de care am văzut este dr. Zadori.
Nu știu ce sa fac.... Mulțumesc, la fel îți doresc. 😘

Pt Cami11
De AlexandraSecara pe 17 Ianuarie 2019

Analizele cele mai recente,dar sunt anumite analize,normal trebuia sa ti se de-a o lista cu care anume sa te duci. Nu stiu cine este d.ul.doctor, nu imi pot da cu parerea.... Eu momentan nu am facut FIV, mai am de asteptat. Ca si medic eu am discutat cu d.ul dr.Zadori. Bafta multa!!

AlexandraSecara
De Cami11 pe 17 Ianuarie 2019

Bună Alexandra, mi s _a spus de la clinică să duc analizele cele mai recente. Programare am în Debrecen, la Dr. Lesko Robert. Vă rog din suflet sa_mi zice ce părere aveți de dl. Doctor.
Alexandra tu unde ai făcut FIV, cu ce medic.
Mulțumesc.😘

Raspuns pt Cami11
De AlexandraSecara pe 17 Ianuarie 2019

Buna Cami11, in momentul in care ti-ai facut programarea, nu ai solicitat si analizele? In Ungaria unde mai exact te-ai programat? Intreb toate astea deoarece sunt niste seturi de analize complexe pe care ti le cere la FIV, atat pentru tine cat si pt sot/partener.

Fiv
De Cami11 pe 15 Ianuarie 2019

Bună seara sunt noua pe acest siteu, va rog sa_mi spuneți de ce analize am nevoie pentru FIV. Sunt la prima FIV. Am programare pentru 1 februarie 2019, în Ungaria. Va mulțumesc. 😘

Buna fetelor
De Ioanaale86 pe 22 Decembrie 2018

Buna fetelor cele care ați avut beta pozitiv ceva simptome înainte ??? Mulțumesc mult

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.