• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Inseminare
De Monica pe 27 Octombrie 2016

Multumesc pt raspuns Ramona! Saptamana viitoare urmeaza sa merg la Szeged, in ziua a 5 a cm. Sandra tu nu doar ca ai reusit, ci ai reusit chiar din prima incercare :) Doamne ajuta tuturor fetelor sa avem reusita Alexandrei!

Fiv reusit
De Alexandra pe 27 Octombrie 2016

Buna fetelor! Eu sunt una din cazurile cu un final fericit dupa o procedura fiv facuta in septembrie. Mi-au fost transferati 2 blastocisti,iar saptamana trecuta am auzit inimioara unuia dintre ei. Recomand institutul Kaali si dc Zadori. Apreciez mult tratamentul hormonal usor pe care l-am urmat...am facut doar analizele necesare si ma bucur deoarece in cazul meu era doar o pierdere de timp si bani daca ascultam parerile altora (de a face multe alte investigatii).Am avut incredere de la inceput in doctor :)... Moni chiar azi ma gandeam cand urmeaza sa te duci la inseminare (Sandra :)) Bafta tuturor!

protocol FIV
De Ramona pe 27 Octombrie 2016

Monica depinde de la caz la caz, noua ne-a recomandat 2 inseminari, apoi fiv, problema noastra fiind o prolactina marita pt care iau dostinex, iar sotul are oligospermie moderata, in rest toate analizele sunt f bune.Inainte de inseminarea ne-a dat vitamine la amandoi iar la sot si Profertil.Sincer eu am vrut fiv direct insa el a zis ca nu vrea sa ma bombardeze cu hormoni si sa incercam totusi 2 inseminari...oricum fiv il fac la anul si tot la el...ca si costuri, o inseminare cu tot cu tratament si carburant m-a dus la 600 euro.Multa bafta. Apropo sunt fete carora le-a reusit procedurile in toamna asta? M-as bucura sa aflu povesti cu final fericit.

Inseminare
De Monica pe 26 Octombrie 2016

Multumesc pt sfat Nicole! Va trebui sa ii reamintesc doctorului de unde sunt, ca tot crede ca sunt din Timisoara :D

Pentru Monica
De Nicole1981 pe 26 Octombrie 2016

Buna Monica, si eu sunt din Targu Mures. Mie cand mi-a propus inseminarea a zis ca incearca sa fac doar 2 drumuri fiind f departe, mai bine intreab-l pe dl doctor. Doar ca la mine vroia fara stimulare fiind cu amh mic. Bafta!

Inseminare
De Monica pe 26 Octombrie 2016

Ramona noi nu apelam la traducator, cred ca ne putem intelege in engleza. Eu sunt din Targu Mures si speram sa pot sa ma intorc acasa intre programari, dar daca zici ca tot la 2-3 zile e nevoie sa fiu acolo atunci nu are rost. Spuneai mai jos ca mai incerci o inseminare si in caz ca nu reuseste vei face FIV. Asta inseamna ca dr. Zadori recomanda 2 inseminari inainte de a lua decizia de a face FIV?sau depinde de la caz la caz.... Multumesc pt raspuns, si iti doresc multa bafta!

protocol FIV
De Ramona pe 26 Octombrie 2016

Buna Monica. La prima IUI pe mine m-a chemat in ziua a 6 a a cm, mi-a dat 3 injectii cu Merional 75 ui , apoi am revenit in ziua a 9 a cm, dupa care urmeaza injectia cu ovitrelle si apoi inseminarea. Deci de 3 ori trebuie sa ajungi acolo. Insa la a 2 a inseminare , am fost de 4 ori , mi-a dublat doza de Merional si am facut o monitorizare in plus, deoarece la inceput foliculul a crescut bine , apoi f incet, astfel incat am facut inseminarea in ziua a 16 a cm, mie mi-a fost usor ca stau in Timisoara...Iti urez bafta, inarmeaza te cu multa rabdare pt ca programarile nu se respecta. Tu apelezi la traducatoare? eu am mers pe cont propiu si ne-am inteles in engleza. Sa stii ca protoculul difera fata de romania, in sensul ca iti face inseminarea dupa spargerea folicului. Succes!

Inseminare
De Monica pe 26 Octombrie 2016

Buna Ramona! As avea o intrebare...imi poti spune cate zile e necesar sa fiu in Szeged pt inseminare? Si mie mi-a recomandat dr. Zadori inseminare, dar nu am retinut exact in ce zile ar trebui sa fiu acolo. Multumesc si bafta tuturor fetelor!

protocol FIV
De Ramona pe 26 Octombrie 2016

Va multumesc frumos fetelor. Ieri am facut a 2a iui , sper sa reuseasca si sa nu mai fie nevoie de FIV..Imi pare rau Ioana ca nu ai reusit, trebuie sa depasesti momentul si sa incerci din nou. Ai incredere ca pana la urma vei reusi. Doamne Ajuta la toate fetele!

Pt Ioana 1981
De Tunde pe 26 Octombrie 2016

Imi pare rau sa aud astfel de vesti. Acum trebuie sa fii tare si sa treci peste. Stiu ca este cumplit de greu dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta si credinta ca intr-o zi ti se va indeplinii visul. Toate cele bune!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.