• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Ioana1981
De Nicole1981 pe 20 Octombrie 2016

Doamne ajuta Ioana sa fie bine, daca a zis dl doctor sa stai linistita stie el ceva :). Noi cred ca am fost "colege" de tura, am avut punctia in 6.10 dar nu am avut ovocite de calitate si mi-a facut si inseminare, am avut o spermograma buna de la sotul dar din pacate azi in ziua 14 Beta HCG este sub 1, asa ca continuam lupta. Sa ne scrii cu vesti bune!

Pt Ioana 1981
De Tunde pe 20 Octombrie 2016

Buna, si eu am patit la fel, in ziua 8 -9 aparusera niste pete mici maronii. Eu sincer am facut repede un test de sarcina din urina care a iesit slab pozitiv. In cazul meu se pozitivase din cauza ca se prinsesera ambii embrioni iar hormonul beta hcg era deja in cantitate mare. Eu iti recomand sa stai linistita ( pe cat se poate) si sa astepti ziua 12 de la ET (asa cum ti-a zis dr) si sa faci analiza de sang. Multa bafta si asteptam vesti bune!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 19 Octombrie 2016

Multumesc Mara! Nu a inceput sa curga. Azi la pranz dupa ce am mers la toaleta era f putin dar nu a nai curs deloc. I-am dat si email dr-ului si mi-a zis sa nu ma panichez ca e normal in perioada asta. Doamne Ajuta!

Pt Ioana 1981
De Mara pe 19 Octombrie 2016

Buna Ioana,daca nu a inceput sa curga mai mult stai linistita e de bine ,sangerarea de nidare nu toate fetele au acest semn.Iti doresc un beta mare si sa ne dai vesti bune.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 19 Octombrie 2016

Fetelor, la 8 zile de la embriotransfer am avut o mica sangerare. Adica o urma de sangerare.. cand am mers la baie si m-am sters. Oare imi vine menstra? Sau ce ar putea fi? Sunt panicata. Am 2 transferati. Fetele care ati facut si ati patit la fel ce poate fi?

Fiv
De Tunde pe 17 Octombrie 2016

In prima faza nu se stia din ce cauza nu ramaneam insarcinata doar s-a presupus ca aveam trompele prea lungi si "serpuite" (nu erau drepte)asta s-a vazut la histerosalpingografie.In urma primului esec mi-am descoperit trombofilia facandu-mi analizele( factorul V leiden, Pai-1, factor II, MTHFR-C, MTHFR-A). La Fiv 2 am facut injectii cu clexan beta hcg a fost pozitiv dar totusi nu a fost sa fie. Iar am inceput sa-mi fac investigatii printre care si histeroscopia diag. Am facut la Bucuresti la insistentele mele pt ca medicul mi-a spus ca nu se vede nimic la ecografie. Cand m-am trezit din anestezia generala mi s-a spus ca am tot uterul polipos. A trebuit sa mi se faca chiuretaj urmat de analiza de anatomie patologica. La o luna am repetat histeroscopia sa vad daca am scapat de polipi. Totul era ok. Mi s-a spus ca ar tb sa reusim si pe cale naturala. Am asteptat 6 luni fara nici un rezultat avand in vedere si ca am trombofilie. De frica ca polipii ar putea sa reapara am facut si fiv 3 cu d-ul dr. Zadorii. De fiecare data dr mi-a schimbat medicamentatia, a incercat sa obtina rezultat mai bun. De aceasta data inainte mi s-a facut si o crestare a endometrului, din cate am inteles si am urmat si un protocol lung adica am facut injectii cu suprefact din ziua 21 sau 23 ale ciclului menst. Ce am mai descoperit a fost ca s-a folosit la embriotrans si un "lipici" cel putin asa am dedus de pe factura care mi s-a inmanat. Era cu 25000 HUF mai mult si scria in dreptul lor Glue. Ideea este ca am trecut prin clipe grele ani de zile, mi-am revenit psihic foarte greu dar acum sunt cea mai fericita mamica si asta va doresc si voua.
V-am spus povestea mea (intre doua reprize de somnic al celor mici) cu speranta ca veti "invata" din experienta mea asa cum am invatat si eu din a altora.

Pentiti Tunde
De Lara pe 17 Octombrie 2016

Numi amintesc exact pagina,am scris cu vreo 2 luni in urma cred....stiu caci nu va mai conta,dar am suferit foooooarte mult.Ai dreptate acolo trebuie de plecat cu lecțiile deja făcute,chiar daca el zice ca nu avem nevoie de alte investigații noi trebuie sa le facem.

Pt Tunde
De Iulia pe 17 Octombrie 2016

Buna Tunde,asa este trebe sa ne documentam si investigam singure,care a fost cauza infertilitati tale?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 16 Octombrie 2016

Tunde, ce ti/a descoperit la histeroscopie diagnostica?

Pt Iulia
De Tunde pe 16 Octombrie 2016

Buna Iulia, eu tot insist sa se faca toate analizele pt eu singura citind de pe net din sfaturile altora si in urma esecurilor am reusit sa descopar cauza infertilitatii mele. In momentul cand ajungi la ei , ma refer la clinica de la Szeged , ei nu iti mai cauta cauza infertilitatii trec direct la treaba, adica la procedura in sine considera ca te-ai dus cu lectiile facute, cel putin asa am dedus eu gandind acum totul la rece. In momentul cand treci prin intregul procedeu plus o gramada de stres, in caz de nereusita pui toata vina pe ei. Stiu ca asa am facut si eu. Puteam, poate sa reusesc din prima daca aveam si analizele de trombofilie si histeroscopia diagnostica facute din prima plus ca salvam o gramada de bani, dar acum nu mai conteaza. Multa bafta tuturor si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti sa va indepliniti visul de a deveni MAMA!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.