• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Ioana 1981
De Mara pe 28 Noiembrie 2016

Sigur o noapte va trebui sa stai,nu te mai gandi,o sa fie bine.Multa bafta!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 28 Noiembrie 2016

Laparo voi face la medicover cu dr Andreas Vytulkas si dr Niculescu... am inteles ca e f bun dr Niculescu... adica va fi osre nevoie sa stau o noapte internata?

pt Monica
De Ramona pe 28 Noiembrie 2016

Imi pare rau Monica de nereusita, nu te descuraja , trebuie sa mergi mai departe. Poti sa mai incerci alta inseminare sau sa optezi direct pt FIV...tu stii mai bine. Multa bafta tuturor fetelor, sa auzim numai de teste pozitive!

Pt Ioana 1981
De Mara pe 27 Noiembrie 2016

Buna,eu am facut laparoscopie nu te speria,este o interventie cu recuperare rapida a doua zi am plecat acasa si in 3 zile am reluat activitatile.Unde faci laparoscopia?Multa bafta!

Pt Ramona
De Monica pe 26 Noiembrie 2016

Ramona testul a iesit negativ, asa cum banuiam. Iti doresc bafta pe mai departe, la fel si celorlalte fete!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 24 Noiembrie 2016

Buna fetelor si bafta tuturor. Dupa primul fiv facut esuat mi s-a recomandat laparoscopie. Si o voi face in luna dec. Voi ati facit? Mie imi este cam frica. In general tot ce este cu anestezie generala imi este frica. Voi ati facut? Cum a fost recuperarea dupa anestezie si interventie.

Pentru Monica
De Ramona pe 22 Noiembrie 2016

Da , mi-a dat crinone , magne b6, femibion ...cred ca la fel da la toate fetele. Nu mi place ideaa FIV, si inainte de a lua o decizie vreau sa ma documentez bine, insa nu exclud clinica din Szeged...hotararea o voi lua in ianuarie. Pana la urma toti medicii au si reusite si nereusite. Te rog sa mi zici rezultatul testului...sper sa fie cu noroc la tine.

Pt Ramona
De Monica pe 22 Noiembrie 2016

Am citit lucruri bune despre PK, pacat ca nu a mers cu Zadori, dar tu stii cel mai bine care a fost situatia...test parca la 14 zile mi-a zis...Crinone ti-a dat dupa procedura?

Pentru Monica
De Ramona pe 22 Noiembrie 2016

Pai mie mi-a zis sa ma testez la 12 de la inseminare, si de fiecare data in a 12 a zi mi-a venit ciclul:)...daca nu iti vine cm, poate esti gravida. Gandeste pozitiv. Da o sa merg in ianuarie la PK..si intre timp testez si piata romaneasca din Timisoara, apoi voi lua o decizie...

Pt Ramona
De Monica pe 22 Noiembrie 2016

Ramona nu am facut testul, doar vineri ar fi 14 zile de la inseminare, dar nu am sperante deloc, sunt constienta ca sanse nu prea exista. Tu mergi pana la urma la Peter Kovacs?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.