• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ana89 pe 06 Decembrie 2016

Referitor la mutatii si eu am 4 din care 1 homozigota, am primit clexane 0.6, femibion1, aspenter si acid folic. Deoarece am si nk-urile din sânge 17%, am primit si medrol 16 mg.

Fiv
De Ana89 pe 06 Decembrie 2016

Buna! In 12 ianuarie vom merge si noi la dr. Zadori pt prima intalnire si sper ca imediat dupa aceea sa începem procedura fiv. Pe prima pagina a topicului "fiv ungaria" am găsit o lista de prețuri, unde fiv+icsi este 2000 euro. A fost cineva recent? Este acelasi pret sau a mai crescut? Tratamentul de stimulare este mai ieftin in ungaria?

Pt Ioana 1981
De Alina pe 06 Decembrie 2016

Am gasito uscatescu@gmail.com

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 05 Decembrie 2016

Nu am adresa de email a dnei doctor.

Pt Ioana 1981
De Alina pe 04 Decembrie 2016

Buna Ioana,
Ai adresa de e mail a Dr. Uscatescu?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 04 Decembrie 2016

Ad Uscatescu mi-a mai recomandat analiza genetica moleculara factor XIII V34L..

Pentru Ioana 1981
De Cristina pe 04 Decembrie 2016

Ce analize ti-a mai recomandat in afara de laparoscopie?
Eu am 5 mutatii dar mi-a zis medicul la care ne-am facut analizele de genetica ca una e mai periculoasa, cea homozigota. La fel mi-a zis si de Zadori ca daca voi reusi sa raman insarcinata voi lua toata sarcina si dupa o luna anticoagulante.

Pt Alina
De Tunde pe 04 Decembrie 2016

Am luat aspirin protect pana la punctie iar de la punctie pana ce am nascut plus 6 saptamani am facut clexan de 0,4. Dr Zadori mi-a mai dat Omega 3, Femibion 1(care are si acid folic si metafolin)si MagneB 6. Dupa embriotransf mi s-a dat si utrogestan ovule vaginale ( de catre dr. Zadori pana la 13 sapt. Pt fixarea sarconii) pe care medicul din Romania mi le-a recomandat pana cu 3 zile inainte de nastere pt ca sa fie uterul relaxat si sa nu apara contractii. Va doresc multa bafta!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 04 Decembrie 2016

Ca va trebui sa fac Clexan/ flaxiparina..nu e ingrijorata de acele mutatii... a spus ca sunt prea mici... nu stiu exact... o sa ma uit pe analize exact sa vad de care sunt... dar toti dr mi-au spus ca nu e o problema doar ca voi face injectii ... dar problema este ca nu reusesc sa raman gravida.. mi-a mai recomandat 2 analize si sa fac laparo... apoi sa merg cu rezultatul la ea si imi va pregati un program de cateva luni pe natural... daca nu voi mai face un fiv..

Pt Tunde
De Alina pe 04 Decembrie 2016

Buna Tunde,ai luat clexane de la punctie...aspirina pana cand ai luat?acid folic ai luat?Multumesc!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.