• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Ioana 1981
De Alina pe 04 Decembrie 2016

Buna,ne poti spune ce tia spus dr Uscatecu in legatura cu cele doua mutati homozigote,stiu ca este o doctorita buna.

Pt Ioana 1981 si Alina
De Tunde pe 03 Decembrie 2016

Eu am 4 mutatii pozitive heterozigote (mthfr-a, mthfr-c, factor v leiden si pai-1 ) si am facut clexan de 0,4 ( in loc de fraxeparina) de la punctie. Sa ai 2 mutatii pozitive homozigote nu prea este ok dar cu injectii se poate duce o sarcina pana la termen.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 03 Decembrie 2016

Fetelor, am fost la dr Uscatescu. Este geniala. Mi-a inspirat mare incredere. Am niste recomandari din partea ei. Eu voi tine aproape de ea.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 02 Decembrie 2016

Mie dr Zadori si doctorii din rom mi-au sous ca nu e grav... acum nu stiu... multumesc de info pt posibila decontare pt laparoscopie. O sa ma interesez. Laparo la fel au zis sa fac de diagnostic.. nu ca ar fi ceva suspect...

Pt Ioana 1981
De Alina pe 02 Decembrie 2016

2 homozigote astea sunt problema,dar la tine sa nu fie alceva de tia zis sa faci laparoscopie,sa ne ti la curent cand faci interventia?Sa mergi cu trimitere ca sa ai reducere asa stiu ca deconteaza casa 2500 lei.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 02 Decembrie 2016

Am 2 mutatii in forma homozigota... nimic grav...dar mi-a dat preventiv

Pt Ioana 1981
De Alina pe 01 Decembrie 2016

Buna,ai avut de punctie flaxiparina si rez negativ,chiar auzisem ca e bine sa faci de la puncti flaxiparina dar se pare ca nu intodeauna e reusita😥 ai trombofilie?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 30 Noiembrie 2016

Flaxiparina mie dl dr Zadori mi- am recomandat de la punctie.

pt andreea 1981
De Andreea pe 29 Noiembrie 2016

Vei sta internata o noapte si inca jumatate din ziua uratoare,din cauza anesteziei generale si recuperarea se face in functie de organismul fiecarei persoane,eu personal m-am refacut foarte repede...stai linistita ca nu este o interventie complicata. :D

Fiv
De Alina pe 29 Noiembrie 2016

Buna,fetele cu trombofilie cand ati inceput flaxiparina in ziua in care ati facut transferu sau dupa punctie?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.