• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Mia pe 09 Noiembrie 2016

Bună ,raspuns:ovul de proasta calitate!!și sa mai încerc peste 3 luni ,Eu nu mai merg .Sunt prea multe fete care au pățit la fel.Mam descurajat!As vrea sa incerc la Budapesta .Și cine a mai fost va rog și eu la fel ca și doamna Vally cine are un nr.de tel.pentru translator cazare e.t.c sa ne ajute.O zi frumoasa tuturor și succes.

nr.telefon translatori ptr budapesta..plz
De Vally pe 09 Noiembrie 2016

Buna ziua !! Am o rugaminte mare daca poate cineva sami dea un numar de telefon al unui translator din budapesta...k as vrea sa ma duc la dl dr Kovacs Peter..k am inteles k este cautat ptr probleme d infertilitate.Multumesc!!

Pentru Andreea si Mia
De Cristina pe 09 Noiembrie 2016

La fel am pățit si eu, din 4 doar unu si s-a oprit din evoluție a doua zi deja. Am întrebat cauza, cică din cauza Rezervei ovariene reduse am raspuns prost la stimulare si nu am avut ovul de calitate. Vouă ce vi s-a spus? Vi s-au dat recomandări pt data viitoare?

Tsh
De Iulia pe 08 Noiembrie 2016

Buna,fetele care ati reusit cu fiv cat ati avut Tsh?Eu am Tsh 2,6 am inteles ca trebuie sa fie sub 2 pt obtinerea sarcini

Fiv
De Mia pe 08 Noiembrie 2016

Bună tuturor,așa este ,Andreea opritul din evoluție este o cauza frecventa așa am pățit și eu,și Cum spui tu am cunoscut o gramada de fete care nu au mai ajuns la transfer Cauza???? BAFTA tuturor

nici nu am ajuns la fiv
De Andreea pe 08 Noiembrie 2016

Buna fetelor,eu am fost acum la sfarsitul lui octombrie pentru fiv,tratamentul a mers bine,totul a fost ok,dupa punctie am aflat ca doar un ovul din 4 a reusit sa scoata,iar acela s-a oprit din evolutie in a 3-a zi...asa ca nu am ajuns sa fac fivul,stand acolo si vorbind cu alte fete care venisera de mai multe ori,am aflat ca oprirea din evolutie se intampla destul de des,eu voi merge din nou la anul....bafta multa tuturor! :D

Pt Iulia
De Tunde pe 03 Noiembrie 2016

Buna. Prima histeroscopie am facut-o la Sanador ( compensat a costat 350 lei) iar pe a doua la Giulesti. Amandoua le-am facut cu d-na dr Baluta. Se face cat mai repede dupa terminarea ciclului menstrual( nu as putea spune exact ziua) pt siguranta ca nu exista o sarcina.

Pt Alina
De Tunde pe 03 Noiembrie 2016

Buna.Nu as putea sa-ti spun cat costa acum dar in urma cu 2 ani:prima consultatie 25000 huf,procedura a fost 355000huf, medicamentatia aprox 150000huf(poate fi mai mult sau mai putin, depinde de la caz la caz si de problema pe care o are cuplul) iar cazarea undeva la 135000huf-14 nopti(depinde de nr de nopti, locatia, negociere).Noi nu am avut nevoie de translator. Daca aveti nevoie mai costa intre 25-35 euro /sedinta. Curs acum 2 ani 100huf=1,54lei. Poate cineva te ajuta cu preturile mai actuale. Multa bafta!

Pt Tunde
De Iulia pe 02 Noiembrie 2016

Buna Tunde,la ce dr in Bucuresti ai facut histeroscopia diagnostica? Se face intr o anumita zi dupa ciclu?

Pret FIV
De ALina pe 02 Noiembrie 2016

Buna fetelor! Ne-ar interesa si pe noi sa stim cat v-a costat un FIV la Szeged, cu toate cheltuielile pe care le-ati avut: cazare, stimulare etc. Vrem sa ne facem un calcul sa vedem daca ne permitem in acest moment un FIV.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.