• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Lara
De Tunde pe 16 Octombrie 2016

Servus, am incercat sa gasesc povestea ta, dar am ajuns la pag 38 in sens invers dar nu am gasit-o poate ma ajuti supunandu-mi pag.Ma bucur mult ca ai reusit si iti doresc sarcina usoara. In momentul in care o sa-ti tii bebelusul in brate nici nu o sa mai conteze prin ce ai trecut, cel putin la mine asa este.
Doresc tuturor fetelor sa reuseasca ca numai cine trece prin asa ceva stie ce inseamna...

Fiv
De Iulia pe 15 Octombrie 2016

Buna fetelor,la Szeged se cere minimul de analize cum a zis si Tunde inainte de a merge acolo faceti toate investigatile,laparoscopie diagnostica,histeroscopie,histerosalpinogrofie.... altfel pierdeti timp,bani si stres.

Pentru Eva
De Lara pe 15 Octombrie 2016

Eva eu nu am spus caci dr intenționat a facut,dat din neatenție.Am scris istoria mea aici.

Fiv
De Ioana1981 pe 14 Octombrie 2016

Felicitari Lara!!!! Ma bucur mult ca ai reusit!!! a fost bine pana la urma! Super! Sa auzim numai vesti de genul acesta

Fiv
De Ioana1981 pe 14 Octombrie 2016

Felicitari Lara!!!! Ma bucur mult ca ai reusit!!! a fost bine pana la urma! Super! Sa auzim numai vesti de genul acesta

Pt Lara
De Eva pe 14 Octombrie 2016

Scuze dar cum adică din neatenția Dr ti-a iesit al 4 le-a Fiv? Crezi ca el intenționează sa nu reușim sau ce vrei sa zici?

Nu vreau sa încurajez,dar nici sa descurajez.E doar realitatea
De Lara pe 14 Octombrie 2016

Sunt însărcinată din a 4 le-a fiv din neatenția dr.Cine are curaj(caci am prietene care nu pot esi din depresie nici pina in ziua de azi),virsta,amh înalt si muuuuuulti bani(aici vb de suma care am cheltuit-o eu 15.000€)in 5 ani încercați.Daca luptați veti reuși odata.

Reusite
De Tunde pe 13 Octombrie 2016

Buna, Eu sunt una din fericitele paciente ale d-ului dr Zadori care am reusit sa am doua minuni. Fiv-ul l-am facut in septembrie 2014( al 3-lea) iar gemenii,o fetita si un baietel au venit pe lume in mai 2015. Deci se poate. Nu va pierdeti speranta. Eu am avut incredere deplina in d-ul dr in ciuda celor 2 nereusite. Organismul meu a fost de vina, dr-ul si-a facut munca cum trebuia. Inainte sa porniti la drum faceti toate investigatiile posibile, nu mai dati vina repede pe dr. Zadori. Multa bafta tuturor celor care isi doresc copii.

Pt eva
De Giny pe 13 Octombrie 2016

Eu am 36 nu am nici o problema cel putin asa mi sa spus ,problema este la sotul o motilitate foarte scazuta,dar o sa cer parerea si in alta parte probabil budapesta sau viena

Pt Giny
De Eva pe 13 Octombrie 2016

Te pot întreba daca nu e cu supărare si vârsta, eu am 35 jumătate si acest AMH de 0.4 pe care trebuie sa mi-l repet, cine știe cat a mai rămas dupa stimulare

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.