• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Monica
De Ramona pe 22 Noiembrie 2016

Monica ai facut testul de sarcina?? Parca zilele astea ar trebui sa te testezi. Sper sa fie pozitiv.

Program clinica Szeged
De Monica pe 21 Noiembrie 2016

Fetelor stiti cumva care este programul clinicii din Szeged intre Craciun-Anul Nou? Oare lucreaza si atunci, sau se inchide inainte de Craciun pana dupa revelion? Va multumesc!

pt Andre1987
De Andreea pe 14 Noiembrie 2016

buna andre,ai nevoie doar de cele din ziua2,3 in ziua 14,21 nu...ai grija ca toate analizele sa nu depaseasca 10 luni,iar cele pt anestezie sa nu depaseasca 6 luni in momentul cand te programeaza pt fiv.Bafta multa :D

Analize FIV
De Andre1987 pe 14 Noiembrie 2016

Buna tuturor!!!! Eu sunt noua pe acest forul. Si noi ne luptam cu aceiasi problema infertilitatea. Pe data de 13 decembrie avem programare la Kaali Szeged. Intrebarea mea este daca analizele hormonale ce trebuie sa le ducem, din ziua 2-3 sunt suficiente sau trebuie repetate si in ziua 14 sau 21. Noi am obtinut o programare prin telefon si din acest motiv nu stim foarte multe detalii. Am vazut pe mai multe blog-uri lispe cu analize ce trebuie efectuate, majoritatea le-am facut dar aveam dubii cu cele hormonale. Multumesc

fiv
De Ana89 pe 14 Noiembrie 2016

Buna, vreau sa merg si eu la Szeghed pentru fiv, i-am trimis dr. Zadori analizele pe care deja le am facute deoarece am mai facut un fiv nereusit in tara, iar acum astept raspuns pt a vedea cand ma programeaza la prima intalnire. Mai este cineva care merge in aceasta perioada?
Pt fetele care intrebau de translator in budapesta, puteți intra pe forumul "fiv in ungaria" , acolo pe prima pagina gasiți f multe detalii utile despre budapesta si szeghed, inclusiv cazare si translatori.

Fiv reușit in feb 2016
De Cristina pe 14 Noiembrie 2016

Buna fetelor.Eu sunt fericita mămica a unei fetițe de nota 10 ,născuta pe 6 nov 2016,concepută la institutul Kaali pe 15 Februarie cu ajutorul dl Dr Zadori.Mentionez caci este reușită din prima încercare,asa ca din partea mea numai cuvinte de lauda doctorului Zadori si echipei lui.Parerea mea este sa nu mai dați vina pe dansul pentru nereușitele voastre,cel mai indicat ar fi sa faceti analize amănunțite inainte de a ajunge la clinica.Urez bafta tuturor mămicilor .Recomand cu tărie institutul Kaali si mai ales Dr Zadori!! Bafta tuturor !!

Pt Ramona
De Monica pe 13 Noiembrie 2016

Ramona am facut vineri inseminarea, in ziua 12 a cm, si injectia ovitrelle am facut-o in ziua 10 seara. Altceva nu mi-a dat. Imi pare rau pt nereusita...bafta pe mai departe!

pt Monica
De Ramona pe 10 Noiembrie 2016

Buna Monica. Din pacate rezultatul a fost negativ, sunt f dezamagita, si azi m-am decis sa i scriu lui Peter Kovacs, pentru ca eu am simtit ca nu raspund bine la tratament...foliculii mei s-a dezvoltat f bine fara tratament, ziua a 5 a cm erau de 10 mm, apoi mi-a dat Merional si in ziua a 12 a cm erau 14.5 mm...ceva nu a mers si totusi mi-a facut inseminarea..sunt dezamagita . . Vreau o alta parere dupa care vom lua o decizie. Din ce citesc pe aici, nu sunt singura dezamagita.
Poate tu ai mai mult noroc, iti doresc mult succes . Zi-mi cum a decurs procedura la tine, nu ti-a dat niciun tratament?? Bafta!

pt cristina
De Andreea pe 09 Noiembrie 2016

Am avut 4 foliculi,2 pe dreapta si 2 pe stanga,cei doi din dreapta scosi si doar unul bun ,iar cei doi de pe stanga nu a putut sa ii scoata si pt asta mi-a facut inseminare cand s-a spart unul bun de pe stanga(avand probleme cu trompele nu am incredere in reusita inseminarii),cel scos si oprit din evolutie,cica ar fi fost de calitate proasta,dupa cum a spus si Mia.Acum astept sa- mi fac HCG si apoi imi zice doctorul noul tratament,pt a merge din nou undeva in ianuarie sau februarie!!

Pt Ramona
De Monica pe 09 Noiembrie 2016

Ramona ai vreun rezultat dupa inseminare? Eu merg maine pt inseminare, dar pe ciclu natural...cred ca sunt foarte mici sansele asa, si as fi vrut sa stiu daca tu ai un rezultat pozitiv in urma inseminarii. Multumesc!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.