• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Ana
De Tunde pe 03 Octombrie 2016

Servus. D-ul dr nu iti poate da concediu medical cat stai acolo. Poti incerca sa vb cu medicul de familie de acest lucru si bineinteles cu angajatorul. De ce zic cu angajatorul? De la CAS se mai fac controale care pot fi sesizate si de angajator, cum ca trebuie sa fii la domiciliu daca esti in medical. Eu sincer am fost in medical dar de la med de fam, dar nu pe toata durata sederii mele acolo. Am mai avut si concediu de odihna. Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. Iti doresc un bebelus sanatos cat mai repede de putinta!

pentru Silvia
De Kovacs tibor pe 02 Octombrie 2016

SILVIA!Dacá doriti pot sa va fac programare la dl-doctor Zádori si va ajut in toatá procedura! +36309851088

Fiv
De Ana pe 02 Octombrie 2016

Buna stiti cumva daca dl dr imi poate da cincediu medical cat stau pt procedura in Ungaria?

Ptr.Silvia
De Michele pe 02 Octombrie 2016

Silvia, am mai scris(vezi mai jos), cum se procedeaza pentru prima consultatie cu dl.dr., adica trim un email catre dl.dr.si dumnealui iti va comunica ce analize trebuie sa faci pentru a-si face o prima parere de situatia ta.Eu asa am procedat.
Costurile sunt in functie de tratamentul ce il vei urma.
Prima consultatie ma costat 25 000 forinti, dupa care vei plati procedura ce o vei urma, o data punctia ovariana si dupa vei plati transferul de embrioni, insa pana ajungi in aceasta faza vei plati tratamentul ce il vei urma , trat.se plateste la farmacia din Ungaria de unde vei cumpara tratam.
Costurile in total sunt mai mici fata de cele din Romania.
Bafta si daca mai ai nevoie de alte detali, cu mare drag.

Ajutor
De Silvia pe 02 Octombrie 2016

Bună ziua va rog cine mă poate ajuta cu niște informații referitoare la costuri pt fiv ..și cum se procedează sau mai bine zis cu cine trebuie sa iau legătura ..ma interesează și as vrea sa fac procedura cât mai repede bafta tuturor

fiv la kaáli
De Kovacs Tibor pe 01 Octombrie 2016

Buna .Pentru programare rapidá,translator,insotitor,cazare favorabilá apelati cu incredere +36309851088

Ptr.Cristina
De Michele pe 28 Septembrie 2016

Cu mare drag putem sa ne auzim pe email(pythycu25@yahoo.com)
imi lasi un mesaj si iti voi raspunde.
Succes cu procedura fiv.

pntr.Michele
De Cristina pe 28 Septembrie 2016

Buna Michelle,iti multumesc frumos,am trimis mail si am primit si raspuns cu analizele ce trebuiesc facute,de luni ne apucam de treaba.Sunt asa entuziasmata sper sa fie cu noroc la toate fetele.Te rog sa imi lasi un nr de telefon sau ceva sa putem lua legatura,tare mi/as dori sa putem vorbi.Toate cele bune

Fiv
De Ioana1981 pe 28 Septembrie 2016

Buna fetelor! La prima monitorizare la 4 zile de tratament cam cati fuliculi aveati? Exista posibilitatea sa mai creasca si altii care sunt mici in ziua 4 de tratament cu suprefact si gonal? De azi mi/a adaugat si merional. Multu

Pentru Mari71
De Lara pe 28 Septembrie 2016

sigur ca se fac....blastociti de ziua a 5 a 7 încă nu am auzit.....dar nu depinde de dr ci de rezultatul tau,daca ai embrioni frumoși si mai multi sigur ca ii va tine pina in ziua 5,dar daca embrionii sunt putini si de calitate joasa...nu poate săi aducă la blastocit,pentru ca nu toți rezista eu din 5 am ramas cu 2 bladtocit.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.