• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ioana pe 25 Octombrie 2016

Buna, fetele sa stiti ca nu mi-a reusit primul FIV din nefericire.
Eva, protocol lung inseamna o perioada mai lunga de stimulare,sa ai doze mici de hormoni pt a creste usor foliculii. Bafta!

Pentru Ramona
De Eva pe 24 Octombrie 2016

Buna Ramona. Eu am primit pt ciclul dinaintea fiv 19 zile de anticoncepționale, Suprefact 0,5 in ziua 21 si Femibion plus vitamina C plus omega 3 din ziua 13 cand am fost la Szeged. La mine protocolul lung nu a dat rezultate, data viitoare vom folosi protocol scurt, asa mi s-a zis. Soțul meu a luat Profertil cam o luna pana in ziua dinainte de punctie. Sper ca ți-am fost de ajutor. Bafta!

protocol FIV
De Ramona pe 24 Octombrie 2016

Buna fetele. Va rog frumos sa imi ziceti si mie ce inseamna protoc lung pt fiv. Eu am facut o inseminare , iar maine o fac pe a 2 a , si in caz ca nu raman, trebuie sa fac FIV si mi-a zis sa-l contactez inainte de luna cu fiv, pentru ca imi va da ceva medicatie...aveti idee despre ce e vorba?? Multumesc mult!

Pt Nicole
De Ana pe 21 Octombrie 2016

Multumesc Nicole

Pentru Ana
De Nicole1981 pe 21 Octombrie 2016

Cazare a fost 6.000 forinti pe noapte cat am fost singura si 9.000 forinti pe noapte pt doi, fara mic dejun. Eu i-am contactat direct pe mailul lor, pe Booking era mai scump.

Pt Nicole
De Ana pe 21 Octombrie 2016

Buna Nicole imi spui te rog cat te a costat cazarea la Palma Panzio? Incep din 11 noiembrie si caut cazare

P/u Ioana 1981
De Lara pe 21 Octombrie 2016

Este normal Ioana,este semn de nidatie.

Fiv
De Ioana1981 pe 20 Octombrie 2016

Nicole, era la 2 strazi de mine. Da-mi un semn pe ioanaclaudiaene@yahoo.com si mai vorbim

Pentru Ioana1981
De Nicole1981 pe 20 Octombrie 2016

Si eu tot din 28 doar ca in 6 am avut punctia si sambata s-a terminat totul, am avut un singur embrion care deja vineri dadea semne ca nu rezista, am stat la Palma Panzio, foarte aproape de clinica.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 20 Octombrie 2016

Buna Nicole! Am fost in aceeasi perioada, da! Eu am fost acolo din 28 sept, pe 7 oct punctia si pe 12 oct transferul. De unde esti? Ai stat in szeged? Imi doresc sa dau vesti bune!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.