• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

reusite
De Ela pe 13 Octombrie 2016

Reusite sunt si in Romania,iar doctorul Zadori nu mi se pare chiar asa de minunat .
Spunea o fata pe forum ca la pomul laudat sa nu mergi cu sacul si mare dreptate avea.Sincer eu nu as mai apela la aceasta clinica dar fiecare face ce vrea cu banii lui si credeti ma ca nu sunt singura care are aceasta opinie dar am mers si eu sa ma conving singura

Fiv reusit
De Ioana1981 pe 13 Octombrie 2016

Buna fete! Eu sunt aici din 27 sept pt procedura si am tot auzit de reusite! Reusitele sunt in fct de varsta, amh si calitatea lor la trasfer. Dar chiar sunt reusite! Dl dr Zadori mi se pare minunat!!!

reusite fiv
De Giny pe 12 Octombrie 2016

Buna fetelor si eu am fost in septembrie si nu am reusit (amh de 2)

Reușite Fiv
De Eva pe 12 Octombrie 2016

Salutar tuturor! Știe cineva de vreun succes la Szeged in ultimele ture? Eu am avut punctia la începutul lui oct dar din 4 foliculi 2 au fost goi, unu mic si celălalt pe care l-au folosit nu a fost de calitate. Mi s-a spus ca din cauza vârstei si AMH-ului de 0,4.

Ovitrelle
De Eva pe 05 Octombrie 2016

Multumesc Mara!

Pentru Eva
De Mara pe 04 Octombrie 2016

Buna Eva,da Ovitrelle se face
In acceiasi zona unde ai facut si celelante injecti Multa bafta!

Ovitrelle
De Eva pe 04 Octombrie 2016

Buna tuturor. Am o întrebare pt cine a mai trecut prin asta, Ovitrelle se da in aceeași zona unde am facut celelalte Injecții? Mi-l fac acasă pt ca trebuie sa il iau la 21:30, probabil toata lumea asa il iau :). Mulțumesc

Pt Tunde
De Ana pe 03 Octombrie 2016

Multumesc Tunde

Pt Tunde
De Ana pe 03 Octombrie 2016

Multumesc Tunde

Pt Tunde
De Ana pe 03 Octombrie 2016

Multumesc Tunde

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.