• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 08 Decembrie 2016

Schema ti-o face dr cum considera. Nu e cum vrem noi. Si daca sperma nu e f ok se foloseate icsi. Dar teratozoospermie nu e chiar rau. Eu am avut 3 ovocite din 9 fuliculi... si la toate 3 s-a folosit icsi si s-au fecundat toate 3. Tu din 17 s-au fecundat doar 4 cu icsi? Sa stii ca mai conteaza si embriologul si aparatura... si crezi ca e bine sa dii hiperstimulata sa ai 17 ovocite poate nu de calitate f buna si doar 4 sa se fecundeze? Cu hiperstimulare clar nu au fost de buna calitate.

Fiv
De Ana89 pe 08 Decembrie 2016

Eu as prefera sa merg pe aceeași schema, sa obtin ovo mai multe, avand in vedere ca sperma nu e ok si ramanem cu putini blasto, asa as fi mai linistită ca vom avea ce transfera. Am citit si eu de fete care au avut putine ovo si in final nu au avut ce transfera. Nu vreau sa ajung in această situație!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 08 Decembrie 2016

Gonal 200??!!! Este exteem de mult pt ceea ce vei primi la szeget... ei mi se par fff ok pe partea de stimulare. Fac o stimulare usoara. Am observat ce ceva mai usor. Orice stimulare peste anumite limite strica altceva... eu de ex am avut zike zu 100 um si zike cu 75... depinde cum reactionezi.. la pret cred ca subtem pe acolo cu ei dar am inteles ca este o calitate mai buna a medicamentelor

Fiv
De Ana89 pe 08 Decembrie 2016

Ioana, primul fiv l-am făcut la Sibiu. Am avut gonal 200ui/zi. La szeged ce se da pt stimulare? La sibiu un pen de gonal 900, a costat 1250lei, la szeged ce pret are?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 08 Decembrie 2016

Ana, primul fiv l-ai facut la.szeget cu 17 ovocite recoltate? Te intreb pt ca ei fac o stimulare usoara si de obicei am auzit ca se revolteaza mai putine ovovmcite. Cel putin cat am stat pe acolo si cat am mai fost pe la consultatii am cunoscut mukte fete si majoritatea erau cu 1, 2, 3..ovocite si se fertilizau 1, 2.3..

Fiv
De Ana89 pe 08 Decembrie 2016

Multumesc pt informații, la tratament raspund bine, la fiv1 am avut 17 ovocite, dar problema e la sot (teratozoospermie)asa ca am obținut doar 4 blasto, primul beta a fost negativ, al doilea pozitiv, dar din păcate, sarcină biochimica! Cati74, pe prima pagina a topicului "fiv in ungaria" de pe comunitate.desprecopii.ro, am văzut o adresa de mail a unei translatoare din Budapesta, dar nu stiu daca mai este valabilă.
Mona, am mai citit despre fete care au avut dureri si a fost ok, important e sa nu sangerezi, ia no-spa si incearca sa stai in pat

Fiv
De Mona pe 08 Decembrie 2016

Buna fetele,fetele care ati avut beta pozitv ce simptome ati avut?Am facut Et sambata 3.12.2016 si de ieri am dureri de spate si de burta o fi de rau?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 07 Decembrie 2016

In Budapesta nu gasesti traducator. Dar dl dr PK vorbeste f bine engleza.
Referitor la costuri fiv in szeget cu icsi eu am platit 3900 ron la punctie si 1800 ron la transfer. Restul te va costa tratamentul in functie de cum raspunzi tu si cazarea, drumul... mancarea... pe mine m-au dus cu totul indeva la 4000 eur

Pt Ana89
De Mara pe 06 Decembrie 2016

www.fivlaszeged.ro aici gasesti toate informatile

Traducator
De Cati74 pe 06 Decembrie 2016

Buna fetelor ,ma poate aguta cineva cu o informatie despre un traducator de limba romano maghiara pentru Budapesta ?am programare la PK in 10 ianuarie si nu am gasit translator .multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.