• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Cristina
De Tunde pe 10 Decembrie 2016

NK=celule Natural Killer sunt niste celule care in momentul in care intalnesc ceva nou in organism (embrionul in cazul nostru) il omoara. Se pot face in cadrul analizei numite imunofenotipare limfocitara din sange. Eu una dupa 2 esecuri si citind de pe net am facut aceasta analiza si altele pe langa, cum ar fi: cariotipul genetic , histeroscopie si FISH din sperma, in ideea sa am tot ce se poate legat de infertilitate. Cand am ajuns cu analiza care cuprinde si NK -urile dr. Zadori mi-a spus ca am facut-o degeaba pt ca in sangele periferic au o anumita valoare pe cand in uter pot sa fie mult mai multe. Cel mai bine este sa-l intrebati ce parere are. Multa bafta va doresc!

Fiv
De Andreea pe 10 Decembrie 2016

Sincer mie mi se pare ca dr Zadori se implica foarte mult,chiar daca nu mi-a iesit din prima,tot la el voi merge,pt ca avand deja o incercare la el stie cum reactioneaza corpul meu la tratament,acum iau Metformin (am ovare polichistice) si sper sa ajung in curand la szeged pt o noua incercare.Nu va demoralizati daca nu va iese din prima,nu fugiti repede la alti doctori...am cunoscut acolo o fata careia i-a iesit a treia oara desii isi pierduse speranta,nu a schimbat doctorul si pana la urma tratamentul si-a facut efectul chiar mai bine decat se astepta.Tin sa mentionez ca el avea probleme si ea avea probleme + un singur ovar .Deci,se poate!

Fiv Szeged
De Cristina pe 10 Decembrie 2016

Dr Zadori e f implicat, la fiecare Echo din timpul tratamentului se gândea de 3 ori pana imi scria doza pt următoarele zile, nu a fost deloc vina lui ca nu am reușit. Noua ne-a recomandat Cariotipul genetic acum dupa primul eșec deși nu avem cazuri in familie cu probleme, ne-a si iesit bine. Am repetat AMH/ul care a scazut dupa stimulare si am facut laparoscopie unde mi-a descoperit endometrioza, medicul care mi-a facut operația mi-a zis sa merg cat mai repede sa fac FIV din cauza enfometriozei care sigur va recidiva. Despre NK-URI nu mi-a zis nimeni. Ce sunt si cine vi le-a recomandat?

Fiv
De Ana89 pe 10 Decembrie 2016

Eu in afara de analizele de trombofilie si nk-uri, nu am facut analize suplimentare, am mers pe ideea ca problema e doar la sot, plus ca nici nu mi-a recomandat nimeni si astea le-am facut de capul meu dupa ce am citit pe forum si am descoperit 4 mutații si nk 17%, pentru astea am primit clexane 0.6 si medrol 16mg. Daca imi va recomanda dr. Zadori, voi face si eu histero sau laparo. Tu unde faci laparo?
Ce analize suplimentare mai recomanda dr. Zadori? Ma bate gandul sa facem si cariotipul genetic, dar mi-a spus cineva ca il recomanda doar daca exista cazuri cu boli genetice in familie, este adevarat?

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 09 Decembrie 2016

Cu laparo se vede mult mai bine decat histero. Si avand in vedere ca este tot cu anestezie am ales sa o fac direct pe cea mai complexa. Au fost fete care la histero au fost ok si apoi cand au facut laparo au descoperit problema si au ramas natural... e f bine sa pleci la drum cu incredere si optimism. Inca nu stiu cand voi merge. Depinde de ce se va descoperi la.laparo si depinde dupa cat timp voi avea voie sa fac fiv dupa laparo. L3Yv

Fiv
De Ana89 pe 09 Decembrie 2016

Ioana, cand vei merge din nou la szeged? De ce laparo si nu histeroscopie? Si eu am fost multumita la sibiu, de clinica, dr, etc, dar dezamăg irea a fost f mare pt ca eram convinsa ca vom reuși din prima, avand in vedere ca suntem tineri, sanatosi... Si desi ziceau fetele pe forum ca e bine sa mergi la acelasi dr pt ca iti cunaoaste istoricul, eu chiar am simtit nevoia sa schimb ceva.Ma bucur cand citesc de fete care sunt multumite de dr. Zadori, asta ma încurajează. Pana acum am citit mai mult pe comunitate.despre copii.com, dar in ultimul timp nu prea mai este activitate acolo, ma bucur ca v-am descoperit pe voi!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 09 Decembrie 2016

Sa ai incredere in el. Mie imi place mult. Chiar daca nu mi-a reusit primul fiv la urmatorul tot la el merg. Nu am fost nici o secunda suparata pe doctor.. ci pe situatie.. dar trece si o luam de la capat. Doamme ajuta pt toata lumea! Eu inainte de al 2lea fiv voi face o laparo. Poate se depisteaza ceva care nu se vede la eco si controale...91CA6

Fiv
De Ana89 pe 09 Decembrie 2016

Multumesc Tunde! La noi problema e ca pe langa teratozoospermie (16% forme normale), există si astenozoospermie, adica motilitatea de tip A este 0%. Deci cu siguranță vom avea nevoie de icsi. Se fertilizasera 7, dar doar 4 au ajuns blasto, oricum putini, de aceea mi-e frica sa nu ajung in situatia de a nu avea ce transfera. Simptome de hiperstimulare nu am avut, nuci dureri sau sangerari dupa punctie, a fost ok, dar e clar ca ceva nu a functionat. Referitor la laborator si eu ma gândesc ca e mai performant in Ungaria, tocmai de aceea am si decis sa schimbam clinica. Sper sa fie o decizie buna si indiferent ce schemă imi va propune, voi merge pe mana dr, e clar ca stie ce face, am citit de f multe reușite.

Pt Ana89
De Tunde pe 08 Decembrie 2016

La Szeged in afara de Gonal stimularea se mai face si cu Gonapeptil sau Merional depinde de fiecare caz in parte. Eu cu Merional am dat cele mai bune rezultate. Aaa... si inca ceva, medicii din Romania merg pe aceeasi schema de tratament ( din cate am auzit eu ) pe cand cei de la Szeged, vb de dr Zadori, tot a incercat de fiecare data sa imbunatateasca ceva si a folosit tot altceva in diferite doze in functie de cum am raspuns.

Fiv
De Tunde pe 08 Decembrie 2016

Asa cum zice si Ioana 1981,mai bine mai putine si de calitate. Eu am avut la a treia stimulare 6 din care doar 2 au pornit. Doi dar buni care au fost transferati in faza de blastocit. Nici hiperstimularea nu este ok cei de la Szeged se mai gandesc si la tine ca si persoana dpdv al sanatatii spre deosebire de cei din Romania. Eu cand am fost la un medic din Romania dupa cele 2 esecuri , mi-a zis ca nici la o inseminare artificiala nu da concentratii asa de mici de hormoni dar apoi la un Fiv. Trebuie sa te gandesti Ana89 , in caz de reusita copilul/copiii o sa aiba nevoie de o mama sanatoasa. Va doresc multa bafta!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.