• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Gynex
De Eva pe 18 Decembrie 2016

A luat careva dintre voi Gynex pic─âturi? Cat timp?

Dr Zadori este un om si dr EXCELENT
De Mirela pe 15 Decembrie 2016

Buna fetelor, va recomand din suflet sa mergeti la dr Zadori, un profesionist desavarsit, in 2014 am mers pt prima data la dumnealui in iulie, iar deja in sept 24 eram insarcinata!Aveam majoritea analizelor facute inainte, pe care i le-am trimis pe mail,l-am contactat telefonic la cabinet, daca vb engleza este foarte usor pt ca veti vb direct cu dumnealui, iar in continuare am corespondat prin mail pt restul analizelor, tratament, programari, se preocupa de fiecare data de starea mea in urma tratamentului, recomandundu-mi dozele necesare pt stimulare. Raspunde la mail personal. Este foarte dedicat si mi-a inspirat incredere de la prima intalnire, ceea ce nu m-i s-a intamplat deloc in Romania. Eu sunt din Oradea nu m-am cazat deloc in Szeghed, nu am avut nevoie de translator sau pers de legatura. Daca puteti nu aruncati banii pe asa ceva. Am cheltuit cu tot cu drumuri in jur de 10.000 de lei. Va doresc din suflet sa reusiti toate si mai ales sa mergeti cu mare incredere si speranta!

pt Elena
De Andreea pe 14 Decembrie 2016

Bafta multa,sa auzim numai vesti bune ,chiar avem nevoie sa mai auzim si reusite! :D

Fiv
De Ana89 pe 14 Decembrie 2016

Elena, doamne ajuta sa ne dai o veste buna saptamana viitoare!

Pt Elena06
De Tunde pe 12 Decembrie 2016

Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!!!

Pt Andreea si Mara
De Elena06 pe 12 Decembrie 2016

Multumesc mult pt raspunsurile prompte! Dar sa va zic ce-am patit azi. Ne-am dus la clinica, resemnati si deja cu bagajele in masina. Ne-a intampinat dna Anna Nemes, traducatoarea noastra, cu zambetul pe buze. Nu intelegeam de ce. Ea deja vorbise cu biologul si aflase ca embrionasul nostru, peste week-end, s-a divizat cum trebuie. Azi deja avea 8 celule. Dl Zadori ne-a sfatuit sa facem astazi embriotransferul. Am mers pe mana lui si pot sa spun ca sunt fericita purtatoare a unui embrionas! Acum nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie bine pana la capat! O sa revin dupa 23 dec, sper eu, cu vesti bune! Doamne Ajuta toturor femeilor care-si doresc bebelusi!

pt Elena
De Andreea pe 12 Decembrie 2016

buna,eu am avut 4 foliculi,2 goale,doua cu ovocit...unul nu a putut fi scos si am patit ca si tine,am fost surprinsa cand dupa punctie mi-a spus ca trebuie sa ma pregatesc pt inseminare,iar celalalt ovocit s-a oprit din evolutie la 3 zile,mi-a spus doctorul sa mai astept o zi poate pana la urma este ok,dar eu am stiut de pe atunci ca nu evolueaza.Din inseminare nu a iesit nimic,asa ca in ianuarie voi merge din nou la primul control si abia atunci imi va da urmatorul tratament.Am 31 de ani si AMH ul meu este 14,32.Varsta ta nu este o problema,o tipa acolo avea 42 de ani si a ramas insarcinata...Bafta,sa fie bine!

Pt Elena 06
De Mara pe 12 Decembrie 2016

Buna,da eu din pacate am trecut de 2 ori prin aceasta situatie si spre surprinderea mea am primit de fiecare data acelasi tratament­čśú care a avut acelasi rez ovocite goale,eu am amh mic 0,6 peste 35 de ani am facut merional 225 si gonal 87.La mine sa dat vina pe varsta si amh dar la tine amh bun ,varsta sub 35 Bafta multa!

FIV 1 Szeged
De Elena06 pe 11 Decembrie 2016

Buna, fetelor! N-am mai scris pe-un forum din 2011, de cand eram in toi cu pregatirile de nunta. Acum scriu iarasi, pt ca am mare nevoie de parerile voastre. Eu chiar acum sunt in Szeged. De fapt, maine vom pleca spre casa dezamagiti ca nici macar nu am ajuns la embriotransfer. In ziua punctiei, respectiv 8 dec, s-a descoperit ca din cei 6 foliculi, 1 nu a putut fi extras, 4 erau goi, iar unul singur avea ovocit. Insa cel cu ovocit nu era unul dintre foliculii foarte bine dezvoltati. In fine, mare mi-a fost socul, ca la doua ore dupa punctie, sa mi se spuna sa ma pregatesc pentru inseminare. Am fost sigura ca asistenta a incurcat pacientele. Ei bine, nu era asa. Dl. dr. Zadori, pentru care am toata stima, a incercat tot ce s-a putut omeneste posibil sa ma ajute sa raman insarcinta. Deci, pt foliculul din interior mi-a facut inseminare, iar pe cel extras l-a lasat pana a doua zi. Adica pana vineri. Pentru ca a supravietuit, dar nu a fost fecundat, au optat pt ICSI. Sambata am vb cu dna care ne ajuta cu traducerea si mi-a spus ca nu a fost fecundat nici dupa ICSI, dar ca ar mai fi sanse. Stiu ca in perioada asta nu stau bine psihicul, dar realizez ca ma imbat cu apa rece daca imi pun sperantele intr-un ovul nefecundat in 24 ore.
Intrebarea mea este: ati fost vreuna in situatia mea de a avea atat de multi foliculi goi? Vi s-a schimbat ulterior tratamentul? Ce masuri s-au luat pt imbunatatirea situatiei? Mentionez ca ma 32 de ani si un AMH de 2,6. In rest, cam toate analizele sunt bune, mai putin o mutatie MTHFR C677T pozitiv heterozigot, despre care am inteles ca nu este o mare problema, desi dl dr preventiv, mi-a prescris Aspirin 100 mg.
Abia astept dimineata de maine sa ne spuna ce avem de facut in continuare, pt. ca mi-am pus toate sperantele in acest medic si vom reveni cu siguranta, poate chiar in februarie.

Pt Tunde
De Cristib pe 10 Decembrie 2016

Mul╚Ťumesc Tunde.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.