• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt crina
De Andreea pe 23 Decembrie 2016

eu dupa ce am trimis toate analizele doctorului,m-a chemat in urmatoarea saptamana pt prima consultatie,dar pt ca nu am putut merge atunci,m-a programat dupa 3 saptamani,asta a fost in august,dar pt fiv am cerut eu sa merg in luna octombrie...programarea pt prima consultatie se face numai in momentul in care ai toate analizele facute,pt ca atunci cand mergi prima oara ti se face dosar si acolo va fi absolut totul,fara ele te duci degeaba.In functie de rezultatul analizelor ti se va da tratamentul.Bafta multa !

Pt Ana 89
De Tunde pe 22 Decembrie 2016

Buna. Beta 270,5 este un lucru bun. Peste 2 zile ar trebui sa se dubleze, adica sambata in Ajunul Craciunului. Nu stiu daca gasesti vreun laborator deschis sa-ti faci beta hcg.Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune de la tine! Fie ca Mos Craciun si Noul An sa aduca la toate doritoarele :) cate un bebelus sanatos.

Fiv
De Ana89 pe 22 Decembrie 2016

Elena cum esti? Ai făcut beta?
Mie luni mi-a apărut spoting si fiind convinsă ca e prima zi de menstra, am dat fuga sa fac analizele hormonale, care au ieșit dezastruoase, nimic nu era in limite, asta m-a pus pe gânduri si marți surpriză pipitest pozitiv. Azi am făcut beta si era 270,5.
Inca nu ma bucur pt ca de doua zile sm si dureri de spate si asta ma cam sperie pt ca la fel am avut si dupa fiv cand s-a oprit din evolutie, dar sper din suflet sa trec peste acest hop.

Pt crina
De Ana89 pe 21 Decembrie 2016

Crina, eu am vorbit cu d-na gyongy in noiembrie si mi-a facut programare abia in 12 ianuarie, eu zic sa insisti sa iti faca programarea pt ca durează destul de mult pana vei gasi un loc liber si in acest timp poti sa faci si analizele.

Fiv
De Crina pe 21 Decembrie 2016

Buna poate sa mi spuna cineva cat timp dureaza sa faci o programare eu am vorbit cu Mirela traducatoarea si mi a spus ca numai dupa ce fac analizele ma programeaza stie voi cum a ti procedat.

Ptr.Ela
De Michele pe 21 Decembrie 2016

Dupa 21 zile am asteptat sangerarea si a 3 zi am mers la control pentru procedura fiv.Eu nu a trebuit sa mai fac o cura de tratament cu gynex.Iti recomand ca pentru orice nelamurire sa suni la clinica si sa soliciti o discutie cu dl.dr., eu asa am procedat.Iti urez succes.

Pentru Michele
De Eva pe 21 Decembrie 2016

Si dupa 21 zile ai facut pauza si ai mai luat inca 21 de zile sau ai fost la FIV? Inca nu mi-a raspuns dl doctor sa imi zica dupa cele 21 de zile ce umeaza. Multumesc

Ptr.Eva
De Michele pe 20 Decembrie 2016

Eu am luat Gynex, la recomandarea dlui.dr.si am luat 3 picaturi/zi timp de 21 de zile.

Pt alina
De Ana89 pe 20 Decembrie 2016

Eu la primul fiv am avut tsh 2,3 si am avut implantare, dar din păcate nu a fost sa fie pana la capăt. Baftă!

Tsh
De Alina pe 20 Decembrie 2016

Buna,rog fetele care au avut reusita sa mi spuba daca au avut tsh sub 2,se pare ca ar fi o problema si asta la implantare.Va multumesc!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.