• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 28 Decembrie 2016

Fetelor?!!! A ranas cineva natural dupa procedura FIV? Va pup

Pt Crina
De Tunde pe 28 Decembrie 2016

Anticonceptionalele se dau ca ovarele sa se "odihneasca" inainte de procedura iar in momentul stimularii sa dea randament mai bun. Mare ATENTIE, NU se dau in caz de trombofilie. Nu stiu daca ti-ai facut analizele de trombofilie dar fara ele nu iti recomand sa pornesti la drum, stiu din proprie experienta.

Pt Ana89
De Tunde pe 28 Decembrie 2016

Ma bucur foarte tare de vestea cea buna. Yupiii.... Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare. Asteptam vesti dupa prima ecografie cand o sa-i vezi inimioara.

Pt. fiv
De Crina pe 28 Decembrie 2016

Multumesc fetelor astept raspuns de la medic pt prima programare i am trimis analizele dar pana in 4 ianuarie este inchis centru.la toate fetele le da anticonceptionale inainte de fiv?

Fiv
De Ana89 pe 27 Decembrie 2016

Fetelor sunt f fericita, beta de azi 1958. Inca nu imi vine sa cred. Aveti incredere, minuni există, intr-o zi toate vom fi mame!

Ptr.Eva
De Michele pe 25 Decembrie 2016

Eu am mers de fiecare data dupa ce am sunat la clinica si am facut programare.

Pentru Eva
De Michele pe 25 Decembrie 2016

Trebuie sa suni la clinica in prima zi de ciclu si ii spui asistentei ca trebuie sa te vada dl.dr.in ziua 3 de ciclu.
Insa daca prima zi va pica intr-o zi nepotrivita nu stiu cum sa procedezi, oricum incearca sa suni in fiecare zi, daca in aceste conditi treci de a treia zi incearca sa discuti cu dl.dr.si numai el te poate indruma pentru mai departe.

Pentru Michele
De Eva pe 23 Decembrie 2016

Mai scriu o data ca mi-am gresit numele cu am scris de pe mobil. Mi-a raspuns dl Dr, la fel mi-a zis, sa merg in ziua 2/3 la ciclul din ianuarie sa ma vadă si sa decidem daca mai iau o luna Gynex. Tu ai mers pur si simplu in ziua 3 sau ai sunat la clinica pt programare? Daca imi vine sâmbăta seara nu am cu cine sa vb acolo si luni ar trebui sa merg. Mulțumesc

Pt tunde
De Ana89 pe 23 Decembrie 2016

Tunde mulțumesc. Am întrebat si sâmbătă e inchis laboratorul, abia marți voi putea repeta, pana atunci nu imi ramana decat sa ma rog si sa sper ca va fi bine. Mi-e foarte frica.

Pt Michele
De Ela pe 23 Decembrie 2016

Mi-a raspuns dl Dr, la fel mi-a zis, sa merg in ziua 2/3 sa ma vadă si sa decidem daca mai iau o luna Gynex. Tu ai mers pur si simplu in ziua 3 sau ai sunat la clinica pt programare? Daca imi vine sâmbăta seara nu am cu cine sa vb acolo si luni ar trebui sa merg. Mulțumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.