• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Ioana 1981
De Alina pe 30 Decembrie 2016

Buna,Ioana sa ne dai vesti bune,tu parca trebuia sa faci laparoscopie?Felicitari Ana!Minuni exzista,ma bucur pt voi!

Pt Tunde
De Crina pe 30 Decembrie 2016

MultumescTunde.tu cum ai ramas insarcinata prin fiv

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 30 Decembrie 2016

Fetelor, mi-am facut testul... si a aparut a 2a li ie fffff slaba... eu din cate stiu nu aparea de loc... nici nu stiu ce sa zic... ma duc sa-mi fac la sange.

Fiv
De Tunde pe 29 Decembrie 2016

Fetelor, minunile chiar exista, v-o spun eu pt ca eu am doua minuni fara de care nu stiu ce as fi facut. Ma bucur foarte mult pt Ana89 si sper din tot sufletul ca atat Ioana cat si celelalte fete sa isi vada visul implinit.

Pt Crina
De Tunde pe 29 Decembrie 2016

Daca ai trombofilie cu siguranta nu iti da anticonceptionale

Pt. fiv
De Crina pe 29 Decembrie 2016

Da am analizele pt trombofilie si am 3 mutatii.am mai facut un fiv la Mures urmat de un avort spontat pe atunci nu stiam de trombofilie.sper sa fie bine .felicitari gravidutelor

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 29 Decembrie 2016

Ma incurajezi sa incep sa sper in minuni... tot nu mi-a venit...mi-am luat testul... dar il fac maine ­čśÇ.
Sa fie oare un sfarsit de am atat de frumos?!

Pt Ioana
De Ana89 pe 29 Decembrie 2016

Ioana multumesc! Doamne ajuta sa ai si tu parte de o minune! Sa sti ca eu citesc multe topicuri si luna aceasta au mai fost doua fete care au r─âmas natural, una dintre ele era dup─â 2 fiv-uri nereu╚Öite, asa ca aceasta este luna minunilor. Parerea mea este sa faci cat mai repede testul, stiu ca ti-e fric─â de o alta dezam─âgire si mie mi-a fost, dar e important sa incepi tratamentul de sus╚Ťinere cat mai repede daca e pozitiv. Nu stiu ce probleme ai tu, dar de exemplu eu am 4 muta╚Ťii de trombofilie si in ziua cand am f─âcut testul m-au apucat si niste dureri de spate destul de puternice care stiam de la sarcina dinainte ca nu sunt semn bun. Am inceput clexane 0.6, femibion, magne b6, acid folic pe care il iau de prin iunie, iar pt dureri am luat cate 4 no-spa/zi de 40 mg. Eram convins─â ca se va opri si de data aceasta, dar Dumnezeu m-a ajutat si dupa 3 zile au inceput sa ma lase durerile si acum suntem bine.
Baft─â! Te astept cu vesti bune!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 28 Decembrie 2016

Ana, pe bune?!! Cat de tare)!!! Super!!! Felicitari!!!@ wow ce minune!!! Iti doresc sa fie bine si sa-ti tii bebelusul in brate sanatos!!!
Eu intreb pt ca mi-a intarziat ff mult si nu imi vine ss mai fac testul pt ca nu vreau sa ma imbat cu apa ..am facut-o de multe ori... si am multe teste negative.. ideea este ca daca pana vineri nu vine fac testul... am 10 zile intarziere... o fi dereglare sau o fi o minune...
Eu fiv am facut in perioada sept- oct ...va tin la curent

Pt Ioana
De Ana89 pe 28 Decembrie 2016

Ioana, da, eu am r─âmas natural, am f─âcut fiv in mai, am ob╚Ťinut 4 blasto, am transferat 2, beta a fost negativ, ceilal╚Ťi 2 i-am transferat in august, dar din p─âcate a fost sarcin─â biochimica, iar acum in 12 ianuarie aveam programare la Szeged pt o nou─â procedur─â, dar s-a intamplat minunea. Mi se pare un vis, inca nu pot sa cred.
Tunde mul╚Ťumesc, abia astept sa vin cu ve╚Ötile de la eco.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.