• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

felicitari reusitelor :D
De Andreea pe 31 Decembrie 2016

Bravo fetelor,va doresc sarcina usoara,iar la restul fetelor care inca asteptam minunea,un an nou cu multe rezultate pozitive!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 30 Decembrie 2016

Eu trebuia sa fac laparoscopie in decembrie. Dar a trebuit sa aman pt o luna. Vroiam sa o fac in ianuarie..m si minunea s-a produs...
Eu am tsh-ul in grafic... la noi era totul ok doar ca nu se intampla.
5YXHG

Pt Ana si loana
De Alina pe 30 Decembrie 2016

Ioana si Ana imi puteti spune cat aveti TSH?Va doresc sarcina usoara si la termen!

Pt ioana
De Crina pe 30 Decembrie 2016

Felicitari Ioana sa fie totul bine dute la medic si fa tratament daca ai trombofilie.tu nu trebuia sa faci laparoscopie ?

Pt Ioana
De Ana89 pe 30 Decembrie 2016

Ioana felicitări, ma bucur pt tine! La mine primul beta a ieșit 270, iar al doilea 1958, dupa 5 zile. Nu contează cu cat pornesti, important e sa se dubleze la 48 ore.
Eu am fost la eco, s-a văzut o buburuza mica, dar abia vinerea viitoare voi merge sa auzim inimioara. Nu mi-a zis dr ca ar fi ceva in neregulă, dar desi i-am zis ca lucrez la birou, mi-a recomandat concediu medical si repaus la pat 2-3 saptamani pana se prinde bine, iar asta ma pune pe gânduri, mai ales ca ma deranjează si durerile de spate. Sper sa fie bine in continuare.

Pt. fiv
De Crina pe 30 Decembrie 2016

Da asa este Tunde nu ne cunoastem dar cu siguranta cunoastem dorinta aceea arzatoare de a deveni mame si momentele grele prin care unele am trecut .seram sa fie totul bine va urez la toate un an nou plin de bucurii diinpliniri!

Pt Crina si Ioana1981
De Tunde pe 30 Decembrie 2016

Am si eu trombofilie (4 mutatii pozitive) si am ramas insarcinata cu gemeni( o fetita si un baietel) in urma celui de al treilea fiv.
Ioana ma bucur atat de tare sa aud vesti bune ca imi vine mie sa tip de fericire desi nu te cunosc nici pe tine si nici pe Ana , dar ma bucur pt ca stiu prin ce se trece. 145 este o val buna dar tb sa se dubleze la 48 ore. Sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula si sa ai sarcina usoara pana la capat, atat tu cat si Ana. Sa ne tineti la curent cu evolutia sarcinilor! iar pt celelalte fete nu va pierdeti speranta minuni chiar exista!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 30 Decembrie 2016

O sa merg si la hematolog. Ana, cat ti-a iesit beta? Mie 145. E micut? Doamne sa se prinda bine sa creasca

Pt Ioana 1981
De Alina pe 30 Decembrie 2016

Woooawww,felicitari daca ai trobofilie sa mergi la hematolog.Sarcina usoara!

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 30 Decembrie 2016

Mi-a iesit la sange... sunt insarcinataaa
Doamne ajuta sa creasca mare sarcina
Este o minune
Nu pot sa cred
Imi vine sa tip

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.