• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Tunde
De Crina pe 02 Ianuarie 2017

Multumesc eram curioasa pt ca si eu am trombofilie ,am aflat de ea dupa ce am sangerat trei saptamani in urma unui avort spontan.sarcina obtinuta prin fiv la Sangiorgiul de Mures.

Pt Crina
De Tunde pe 02 Ianuarie 2017

Am facut clexane 0,4 din a doua zi dupa punctia ovariana pana la sfarsitul sarcinii (37 saptamani) plus 6 saptamani dupa ce am nascut. Nu am sangerat pe parcursul sarcinii chiar nu pot sa zic ca am avut probleme majore. Ca si unele sarcini obtinute natural cu greturi, dureri de mijloc si spate... si altele care se uita dupa :)

Pt Tunde
De Crina pe 02 Ianuarie 2017

Tunde tu ai luat clexane pe toata durata sarcini ?nu ai avut sangerari in timpul sarcini

Pt Alina
De Tunde pe 01 Ianuarie 2017

La fiv1 am avut tsh 1,39 ( la fiv 2 nu a fost nevoie sa refac analizele pt ca m-am incadrat in cele 6 luni) iar la fiv 3 (cand am reusit) tsh-ul a fost 0,65.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 31 Decembrie 2016

Mi-am dacut vineri beta si era 145. O sa mai fac marti... cu sarbatorile acestea este inchis... ar fi ttebuit duminica sa-l fac...

Pt ioana
De Crina pe 31 Decembrie 2016

Ioana ti ai facut beta cum este?

Pt. fiv
De Crina pe 31 Decembrie 2016

Multumim Ana sarcina usoara.La multi ani!m

Pt Andreea
De Ana89 pe 31 Decembrie 2016

Mulțumesc Andreea! Va doresc un An nou fericit! Sa de-a Dumnezeu ca in 2017 sa se întâmple tuturor minunea si sa avem bebeii in brațe sau macar in burtici! Va pup!

Pt alina
De Ana89 pe 31 Decembrie 2016

Alina, eu in martie cand am făcut prima data analizele pt fiv, era 2,30 insa nu mi s-a dat nici un tratament. Saptamana trecuta cand am făcut din nou analizele pt ca ma pregateam de o nouă procedură era 2,11 insa eram deja însărcinată. Din cate am inteles eu, la sarcina naturală nu este problemă daca este pana in 3 si ceva, dar la fiv se cere sa fie sub 2 deoarece stimularea poate provoca cresterea lui si atunci daca este deja mare si mai creste poate crea probleme in sarcina. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun, nu prea ma pricep sa explic.

Pt Ioana 1981
De Alina pe 31 Decembrie 2016

Si eu il am in grafic,dar pt implantare trebuie sa fie sub 2 de asta va intrebam pe voi cele care ati ramas.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.