• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Maria_laura pe 17 Mai 2019

bună fetelor, știți cumva de când va intra domnul doctor Zadori în concediu?

Fiv Szeged
De Andreea Deva pe 16 Aprilie 2019

Aceasta este adresa de email a domnului dr Zadori :jzadori@gmail.com

Fiv Szeged
De Andreea Deva pe 16 Aprilie 2019

Buna seara fetelor eu am facut Fiv in Szeged la domnul dr Zadori in Ianuarie,acum sunt însărcinată in 14 saptamani reusita din prima !Cele care aveti intrebari scrieti-mi pe adresa de email deeatavi@yahoo.com

Buna seara....
De Bellami19 pe 15 Aprilie 2019

Buna,pe 22 mai am programare sa vb cu dr Zadori...e vreuna care a facut FIV cu el?poate cineva sa imi dea ceva informatii,in legatura cu tot?E pt 1 data cand incerc,as vrea sa stiu daca e careva care a ramas insarcinata....

Analize FIV doctor Zadori
De Oana18dec pe 10 Aprilie 2019

Buna fetelor, as dori sa stiu daca ati reusit sa faceti analizele din partea barbatului pentru FIV. Noua ne-au dat o lista si le-am facut pe toate mai putin analiza bacteorologica a ejaculatului(aerob, micoze, thricomonas vaginali, chlamydia trachomatis) la toate laboratoarele unde am intrebat nu stiu ce analiza este asta. Ma gandesc ca poate are alt nume analiza. Poate stie cineva de aici mai multe.

FIV email J Zadori
De Aspiranta pe 08 Aprilie 2019

Buna, aveți cumva un email actual al doctorului Janos Zadori de la Kaali Szeged?

FiV
De Aspiranta pe 08 Aprilie 2019

Buna Oananaomi605485, Mai ai ceva vesti de la Kaali?

Fiv
De Oananaomi605405 pe 12 Martie 2019

Buna
Ambii medici de la Kaali Debrecen vorbesc engleza! Numar de telefon nu stiu sa va dau eu vorbesc in engleza cu ei si sotul meu in maghiara. Eu merg la dr Fekete Istvan. Se poate face programare pe mail. Stiu doar ca monitorizarea se face la Debrecen iar recoltarea si transferul la Budapesta! Eu am in 26 martie programare si dupa va pot da mai multe detalii!

Fiv debrecen.
De Bogza maria pe 06 Martie 2019

Buna seara cine ma poate ajuta și pe mine.. Vreau sa ami fac o programare la clinica în debrecen ptr fiv.mai e cineva care a făcut? Ma puteți ajuta cu un nr de tel de la un traducător? Poate cineva să a-mi de-a mai multe informați. Va multumesc anticipat.

Fiv Szeged
De Anomar pe 08 Februarie 2019

Buna, fetelor!
Voi cate fiv- uri ati facut?
Eu am facut un fiv nereusit din pacate, inainte de transferul embrionilor voi ati primit tratament de fixare altceva decat progesteron si vitamine? Va multumesc si Dumnezeu sa ne indeplineasca dorintele!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.