• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt crina
De Ana89 pe 04 Ianuarie 2017

Crina, eu vineri voi merge la eco si apoi daca totul este ok, voi anula programarea. Am citit pe la celelalte topicuri de fete care si-au oferit programarile, asta la noi in tara, dar nu vad de ce nu ar merge si acolo, oricum locul ramane liber.

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 04 Ianuarie 2017

Pe 10 merg la eco. Atunci se intoarce doctorul.meu din concediu.
Minuni exista!!

FIV 1 Szeged
De Elena06 pe 04 Ianuarie 2017

Buna, fetelor! Dupa ce m-am plans pe aici ca am avut 6 foliculi si un singur ovul si ala dintr-un folicul destul mic, vin cu minunata veste ca sunt insarcinata. A fost primul FIV din viata mea si multumesc lui Dumnezeu ca a fost totul bine in final. Pe 12 dec. am facut embriotransferul, pe 23 dec. aveam BHCG 202,6; pe 28 dec. 2481, iar pe 30dec. 5148.
Pentru cele care sunt la inceput de drum, vroiam sa va recomand o doamna traducatoare foarte draguta, care nu a ajutat doar cu traducerea, ci s-a implicat din toate punctele de vedere. De ex, dupa punctie, am prins o sambata nelucratoare, iar ea l-a sunat pe biolog pt a verifica starea embrionasului nostru. Doamna se numeste Anna Nemes.
De asemenea si cazarea a fost exceptionala. Am gasit pe Airbnb un studio foarte dragut, cu toate dotarile necesare si foarte ok la pret. am platit in jur de 25 euro pe noapte. Numele proprietarului este Lajos Radoczi. Daca doriti mai multe detalii despre orice sau link pt a putea vedea studioul imi puteti scrie pe mail elena_06elena@yahoo.com.
Va pup si sa auzim numai de bine!

Fiv
De Crina pe 04 Ianuarie 2017

Si eu am auzid de bine de Zadory .eu i am trimis e mail si am trimis analizele astept sa primesc programarea.Ana nu cred ca se poate sa dai locul cuiva eventual sa suni sa renunti la programare.

Pt Ioana
De Ana89 pe 04 Ianuarie 2017

E foarte bine Ioana, ma bucur pentru tine! Ai inceput tratamentul de susținere? Cand mergi la eco?
Dana, eu am citit f mult pe net, pe mai mult topicuri si cele mai multe informații le-am găsit despre dr. Zadori, asta m-a determinat sa il aleg pe el, dar nu pot sa iti spun nimic despre el din experiență personală pt ca nu am mai ajuns la el. Nu știu daca se poate proceda asa acolo, dar daca se poate si ai nevoie as putea sa iti cedez programarea mea din 12 ianuarie.

Pt ioana
De Crina pe 03 Ianuarie 2017

Ma bucur pt tine!😘

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 03 Ianuarie 2017

Noi crestem.959! Vrem sa ne facem mari. 😘

Pt ioana
De Crina pe 03 Ianuarie 2017

Ioana cum stai cu beta?

Pt Dana
De Tunde pe 03 Ianuarie 2017

La Szeged din cate stiu eu sunt trei medici. Eu am facut fiv cu d-ul dr. Zadori pt ca aveam o cunostinta care a reusit sa ramana insarcinata din prima datorita lui. O alta cauza a fost ca vorbeste limba engleza si nu in ultimul rand citisem pe forumuri mai multe lucruri bune despre el. Eu am reusit in urma celui de al treilea fiv dar nici o clipa nu l-am invinovatit pe el pt ca am simtit ca a facut tot ce i-a stat in putere sa ma ajute.
Despre ceilalti doi medici nu as putea spune prea multe, poate te pot ajuta celelalte fete care mai scriu pe forum. Multa bafta!

Help
De Dana pe 03 Ianuarie 2017

Buna. Eu si soțul meu încercam sa avem un copil de ceva timp dar am aflat ca nu putem natural fiindcă are el ceva probleme. Am tot citit postările de aici si am vrea sa mergem la Szeged pt fiv. Va rog sa imi recomandați un doctor, pt ca am vazut ca sunt vreo 5 si nu stiu care sa il aleg. Multumesc!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.